Dalibor 0912
Member
Ajde ljudi ne čuvajte brojeve za sebe. Može broj županjke ili požežanke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako znas żupanjku. Bio bi zahvalan za kontaktZnam ja jednu iz zupanje....bio sinoc s njom...
Jednu iz pozege....bio prosli tjedan
Moze brojAko znas żupanjku. Bio bi zahvalan za kontakt
Gdje to ima daj broj i opisLjudi, jel puno dat 500kn za neograničeno vrijeme i bez kondoma?
To je privatno. Nije samo za pare. Akovsi ružan il star nece se jebat s tobom prika.Gdje to ima daj broj i opis
Pa daj broj da vidimoTo je privatno. Nije samo za pare. Akovsi ružan il star nece se jebat s tobom prika.
NijeLjudi, jel puno dat 500kn za neograničeno vrijeme i bez kondoma?
Odlično onda. Dobru sam ponudu dobio haha
Nit sam star niti ružan ako možeš spoji me, hvala!To je privatno. Nije samo za pare. Akovsi ružan il star nece se jebat s tobom prika.
Sorry, nemogu. Samo sam dosao pitati jel se isplati.Nit sam star niti ružan ako možeš spoji me, hvala!
Zašto se ne može pitaj nju jel smiješ dati brojSorry, nemogu. Samo sam dosao pitati jel se isplati.
Pitao sam vec. Kaze stalno joj neki ulecu u razgovor. I neće nista s njima. To je recimo poznanica moja. Zato je ja mogu jebat hah.Zašto se ne može pitaj nju jel smiješ dati broj
Hvala unaprijed!Pitao sam vec. Kaze stalno joj neki ulecu u razgovor. I neće nista s njima. To je recimo poznanica moja. Zato je ja mogu jebat hah.
Al pitat cu sutra za vas braću sirotu.
Jesi pitao za braću sirotu?Pitao sam vec. Kaze stalno joj neki ulecu u razgovor. I neće nista s njima. To je recimo poznanica moja. Zato je ja mogu jebat hah.
Al pitat cu sutra za vas braću sirotu.
NećeJesi pitao za braću sirotu?
jel znaš šta za tu iz požegeKoja je to iz pozege? Netko bio s njom? Dali to jos vrijedi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|