Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno me ne zanimaVidi, malena, moj broj je 091 7200 350. Telegram sam morao maknuti zbog nekih likova.
Šta ti ja smetam, ima dečki dovoljnoDosadna si.
Mislim, s obzirom da ti fali tvoj jaran. Ne brini, ziv je, samo nema slobodu....Šta ti ja smetam, ima dečki dovoljno
Zvuci zanimljivo. Samo je meni malo daleko.Pozdrav. Evo moje danasnje iskustvo sa Simonom.
Kontakt na telegramu. Jednostavna i brza komunikacija, odgovara na sva pitanja i dogovor je pao. Smjestaj moras sam rijesiti, nasao dobar, uredan prostor u samom centru, oko 25-30 eura.
Sto se nje tice, dogovora se pridrzava, prilagodila se i dosla cak i pola sata ranije jer sam ja ranije stigao. Cura 30 god, dosta zgodna, dosla mirisna, nasminkana, lijepo sredjena. Ugodna za pricu i druzenje, bas opustena atmosfera bila. Zapalili i prije i poslije, normalna cura.
U akciji sudjeluje maksimalno, nije ko drvena marija, stenje, uziva. Oral odlican, guta ga do kraja, nisam imao osjecaj da joj velicina smeta, dapace. Sto se akcije tice nisam isprobavao puno poza, ali je sama ponudila i pitala kako zelim. Anal ukljucen u cijenu, nisam isprobavao. 2 puta u sat vremena, 150 europljana.
Dosao sam iz Os i nisam pozalio, preporuke.
to zgodna.. upitno.. dosta zgodna, jos upitnije a sto se cijene tice, ili si istrcao pred rudu, aktivan je popust od 50e ili pises da joj dignes potraznju..Pozdrav. Evo moje danasnje iskustvo sa Simonom.
Kontakt na telegramu. Jednostavna i brza komunikacija, odgovara na sva pitanja i dogovor je pao. Smjestaj moras sam rijesiti, nasao dobar, uredan prostor u samom centru, oko 25-30 eura.
Sto se nje tice, dogovora se pridrzava, prilagodila se i dosla cak i pola sata ranije jer sam ja ranije stigao. Cura 30 god, dosta zgodna, dosla mirisna, nasminkana, lijepo sredjena. Ugodna za pricu i druzenje, bas opustena atmosfera bila. Zapalili i prije i poslije, normalna cura.
U akciji sudjeluje maksimalno, nije ko drvena marija, stenje, uziva. Oral odlican, guta ga do kraja, nisam imao osjecaj da joj velicina smeta, dapace. Sto se akcije tice nisam isprobavao puno poza, ali je sama ponudila i pitala kako zelim. Anal ukljucen u cijenu, nisam isprobavao. 2 puta u sat vremena, 150 europljana.
Dosao sam iz Os i nisam pozalio, preporuke.
Hej simona javi se u privat, ne mogu ti se javiti imas zabranuDanas ista akcija kao i jučer
kako hoćeš...Stvarno me ne zanima
moze neki kontakt ako nije problem ?Ja znam curu,susjeda moja
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|