Mrkimrkovic
Member
Pozdrav ekipa, u sl broda sam nekoliko dana imam apartman ako ima neka djevojka za druženje neka se javi. Dogovor lagan bez kompliciranja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite jel fejkara, kao pola sata 50€ ovo prvi puta vidim na ege
E to ti ne znam rec, tog se i ja bojim ali sta cu, većina kaze kao nemaju to je ozbiljna stranicaTo je ta sto sam pitao jel ima bolesti i odjebala me
Meni se javima na wa
Ne znam, ne bi
Te što daju lokacije da su u hotelu traže AbonA sta mislis o ovoj, poslala mi lokaciju nekako mi cudno izgleda, hotel Zovko, inace budu u gradu u centru jel ova je podosta od centra izgleda mi sumnjivo, i isto je dosta "jeftina*
Ova ne traži jebiga, rekla mi je kao lokaciju i sve ovo ono, al to nije spomenutoTe što daju lokacije da su u hotelu traže Abon
stigne ti to rećiOva ne traži jebiga, rekla mi je kao lokaciju i sve ovo ono, al to nije spomenuto
Ova ne traži jebiga, rekla mi je kao lokaciju i sve ovo ono, al to nije spomenut
Kaže kao kad tek dođeš pred hotel, prvo joj moraš slikati disi i onda krene jebačina da kupiš AbonOva ne traži jebiga, rekla mi je kao lokaciju i sve ovo ono, al to nije spomenuto
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|