BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Svi znamo priju, prija po meni bolja od nje samo šta je nema dugo u Splitu a prije je uvik bila tu. Ne razumin taj hype oko Sabrine, ima puno boljih od nje.
Ma to ti je neki kao krug splitskih pametnjakovića, ja ni jednu od njihovih skupih kurvi koje mi nude vidio nisam niti ih želim vidit. Ha, ha valjda nisam popularan u latino krugovima na Numbusterima i na WhatsApp grupama. Tu ću se zaustavit da ne budem brutalno prost.

Jedino napomena za domaću ekipu, adresa je na poluotoku točno preko puta ulaza u zgradu je restoran ako se uzmuvate pred vratima dosta je glupo, možda da je tražite ranije kod za otvaranje vrata skratit će puno neugodnosti.

ja znam često i do Graza zapaliti, relativno je blizu i ima desetak Laufhausa, tako da se nađe za svakoga ponešto...ima i jedan još i bliže, u Leibnitzu.
kolko sam skužio dosta tih cura cirkulira graz-villach-klagenfurt-salzburg...
konnkretno ove iz oase x imaju partnerski laufhaus u grazu pa se uglavnom daju iste cure naći i u grazu i u klagenfurtu....
Ode naša Marion aka Mario111222 u bespuća povijesne zbiljnosti. Državni organi presudiše da je više, kako bi anglosaksonci rekli, more a liability than an asset. Život je u bespućima ideološki poludjelog kolektivnog zapada često ironično smiješan. Cheers 🥂
dan žalosti na forumu
evo možemo svi u znak komemoracije za marija reći jedan : PUŠI KURAC :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Pozz, na kojoj lokaciji ordinira?!
centar-blizina gajeve

Sve.
Pristup, komunikacija, meni osobno izgled, full prirodna zena.
meni čak i ne izgled - realno vitka je ženska ali mi nije sad neki top po izgledu
ali komunikacija, pristup, usluga.....
velim na mene je nasrnala kao nijedna dosad, kad ga je počela nabijat u grlo.....joj....još sad me kurac boli....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh