BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Magarac je rekao tigru: "Trava je plava."
Tigar je odgovorio: "Trava je zelena."
Tigar i magarac su se oko toga posvađali i otišli lavu, kralju životinja, da presudi. Magarac je odmah počeo tvrditi da je trava plava, a lav je to potvrdio, što je magarcu dalo za pravo da traži kaznu za tigra.
Iako je prihvatio kaznu, tigar je kasnije upitao lava zašto ga kažnjava kada svi znaju da je trava zelena. Lav je odgovorio da trava doista jest zelena, ali da je tigar kažnjen jer je gubio vrijeme raspravljajući s budalom.
ali pošto sam ja magarac ja bi volio da mi kralj lav objasni svoju filozofiju i način razmišljanja bez vrijeđanja ako je u stanju

Rekao je da nema majku, pa pretpostavljam da je umrla. Tako da se post ne odnosi na majku nego na suprugu i kćerku. Neće ih imati jer se ubacio u prostituciju gdje će i ostati. Ja nikome ništa ne prigovaram, ja samo kažem kako jeste. Svak sam odlučuje hoće li koristiti usluge bijelog roblja ili ne. Ako netko ima jak nagon, koristit će i boli ga kurac. Boli i mene kurac, meni ni iz džepa ni u džep, nisam ja majka Tereza kao neki tu. Teoretski bi utjecaj alkohola trebao biti otegotna okolnost, ali ima puno presuda gdje je pijani vozač koji je uništio život drugog vozača, znači stanje da gore ne može biti, osuđen na jednu godinu uvjetno i ne mora čak plaćati ni troškove postupka. Dakle ako želiš ubiti 5 osoba napij se i udari ih autom, vjerojatno ćeš dobiti vrlo vrlo simboličnu kaznu ako nisi bio kažnjavan i "pokaješ se". Nije to moje mišljenje nego sudska praksa. Kurva je čovjeka optužila za silovanje, a on je rekao da nije silovana. Šta bi ti da te kurva optuži za silovanje. Kurve su često iz istog miljea kao i pimpovi i siguran sam da ona laže, a on govori istinu.

Rekao je da nema majku, pa pretpostavljam da je umrla. Tako da se post ne odnosi na majku nego na suprugu i kćerku. Neće ih imati jer se ubacio u prostituciju gdje će i ostati. Ja nikome ništa ne prigovaram, ja samo kažem kako jeste. Svak sam odlučuje hoće li koristiti usluge bijelog roblja ili ne. Ako netko ima jak nagon, koristit će i boli ga kurac. Boli i mene kurac, meni ni iz džepa ni u džep, nisam ja majka Tereza kao neki tu. Teoretski bi utjecaj alkohola trebao biti otegotna okolnost, ali ima puno presuda gdje je pijani vozač koji je uništio život drugog vozača, znači stanje da gore ne može biti, osuđen na jednu godinu uvjetno i ne mora čak plaćati ni troškove postupka. Dakle ako želiš ubiti 5 osoba napij se i udari ih autom, vjerojatno ćeš dobiti vrlo vrlo simboličnu kaznu ako nisi bio kažnjavan i "pokaješ se". Nije to moje mišljenje nego sudska praksa. Kurva je čovjeka optužila za silovanje, a on je rekao da nije silovana. Šta bi ti da te kurva optuži za silovanje. Kurve su često iz istog miljea kao i pimpovi i siguran sam da ona laže, a on govori istinu.
Napisao sve iznad.Pa tvoje pretpostavke ne znače ništa . Ja pretpostavljam da sam Sean Penn.
A za kurve kažeš trgovina robljem a onda pišeš da je kurva i zašto joj vjerovat? A ako si pijan ili pod utjecajem opijata sumnjam da je olakotna okolnost osim ako imaš taticu ili mamicu koja to riješi . Znači imamo zakon koji vrijedi selektivno.

To je bio samo primjer koji sam naveo. Bilo kurva ili neznam kako nazovem normalna ženska osoba udaranje koje je priznao je već za zatvorsku kaznu. Jer po toj logici ja mogu svaku curu zasamarat i reci nisam kriv. to je takava logika. ili jos bolje jesam istukao sam je ali se ne osjećam kriv. savršeno . pa onda neka se pravi frajerom na muskim a ne da bježi

Moram još ovo napisat, kultura barem po meni znači da ako se uđe u raspravu nikad se ne spominje obitelj. U bilo kojem obliku. Imao netko obitelj ili ne. Jer obitelj je nešto najsvetije što postoji i nebitno da li je netko ima ili nema. Moje mišljenje . Ja imam kćer i bivšu ženu i da mi netko spomene bilo koga od njih u raspravi koja nema veze sa time ja bi volio sa njim popričati u živo a ne preko foruma

Pa nitko ne može dobiti majku ako je već nema. Nema se tu što pretpostavljati. Ne znam što ti nije jasno.

Udariti nekoga autom se računa da je bez predumišljaja, slučajno. Sa ili bez alkohola. Još ako nisi kažnjavan i formalno se pokaješ. Takva je kontinentalna sudska praksa. Šerijat je već malo drugačiji. Ali šerijat je malo drugačiji i što se tiče pederizma i prostitucije. Ako nekoga znaš možda se još dodatno snizi kazna, vjerojatno. I ne samo kod nas.

Ošamariti nekoga možda jeste za zatvora, ali sigurno nije za 10 godina zatvora. On je to priznao, ali silovanje nije. Šta bi ti da ti kurva napakira silovanje, baš se pitam. Svaka može teoretski reći da je bila silovana i da je bio sve nesporazum jer ne govori engleski.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh