Konačno da sam bio kod Kolumbijke Sare!
Još se oglašava kao Samantha i Sinay.
Mislim da se prije zvala Violeta i da je već bila u Hrvatskoj i to u Zadru, i sad je opet prvo bila u Zadru.
Cimerica joj je Anny.
O ovoj curi se jako malo pisalo i to isključivo negativno, po mom mišljenju prestrogo i neopravdano.
Prvo je ovdje netko još prije jako kratko rekao da nije zadovoljan uslugom, a netko ju je nedavno žestoko popljuvao na telegramu.
No krenimo redom.
Dogovor brzinom munje i lagan.
Lokacije Trnje.
Tarife su kako piše u oglasu s tim da ima opciju 20 min za 100 eu plus outcall 250eu.
Uzeo pola sata za 120 eu. Engleski zna dovoljno za osnovnu komunikaciju, no nije pretjerano pričljiva.
Došao na vrijeme, ali budala ušao u krivu zgradu od uzbuđenja, nakon 10 minuta skužio da sam se zajebao, no ipak me primila i nije mi uračunala kašnjenje.
Dočekala me nasmiješeno njena cimerica, pa me Sara uvela u sobu.
Nije me poslala pod tuš, doduše taj dan sam se istuširao doma, nego smo odmah riješili financije i krenuli na posao.
Slike su njene znači radi se o lijepoj, mladoj plavoj Kolumbijki sa velikim pravim cicama i lijepo zaobljenoj guzi, znači nema neku guzičetinu. Malo je sitnija djevojka ima između 155-160 cm.
E sad što se tiče usluge nije sad to neki GFE, doduše nisam to ni očekivao. Ne ljubi se, a oral je sa, bar je tako pisalo u poruci, no to smo preskočili, možda zato što sam kasnio.
Ali istina je da izbjegava gledanje u lice kako prije tako i nakon seksa, a posebice za vrijeme seksa, pa kome to smeta neka preskoči.
Krenuli smo na način da je sjela na mene okrenutom guzom i malo se istezala prema mojim stopalima.. malo neobičan početak.
Prva poza je kaubojka, naravno obratna. Ritam je lagan, ja je malo dirao po guzi. Brzo se navlažila.
Nakon toga odlučno je rekla doggy.
Voli tu pozu i sudjeluje u akciji, malo mrdala guzom u gore dole, malo se nabijala, nakon toga je bio na njoj, malo me u toj pozi dirala po tijelu, a malo me obuhvatila nogama, nije prigovarala kad sam je lizao i dirao po bradavicama. I naposljetku bili u bočnoj pozi i tu je sudjelovala i svršio sam u toj pozi.
Meni je bilo prilično dobro, posebice ako se uzme u obzir da sam kasnio. Tako mladih i lijepih prirodnih djevojaka i nema baš puno, no tko traži GFE ili neku ekstra posebnu uslugu neka traži i dalje.