ajde komentiraj nešto a da nije Mallory, barem da nekog izvrijedaš kako spada to je sad popularno u ovoj temiHahaha dok mi uživamo koji ju znamo, vi se patite, stigla nova tura bit će i za vas po neš'![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde komentiraj nešto a da nije Mallory, barem da nekog izvrijedaš kako spada to je sad popularno u ovoj temiHahaha dok mi uživamo koji ju znamo, vi se patite, stigla nova tura bit će i za vas po neš'![]()
Koju su dogovorio za početak?Pozdrav,
Sutra ce mi biti prvi puta da idem, vec sam sve dogovorio, ali me zanima na sta tocno trebam pazit jer vidim da i ovdje ima dosta prevara, catfishanja i tih ostalih sranja. Sta je to red flag kada se kontaktirate sa curom, sta vam odmah daje do znanja da zaobilazite tu curu?
Ono sta sam ja primjetio je da dosta cura ima vise profila, na jednom pise da je indempendent na drugom da ju vodi agencija. Ne znam koliko je to lose kada vodi agencija i da li se to treba izbjegavati?
Koju su dogovorio za početak?
Da.Fake 98%
Jel mi mozes rec po cemu si to zakljucio? Cisto da znam ubuduce da ne pitam ovdje svaki put. Vidim ima recenzijd pa mi je zato i privukla pozornost, ali ocigledno i to nije bitnoFake 98%
Znaci sutra ako odem docekat ce me vjerovatno neka druga osoba ako sam razumioBroj iz Latvije, svaka 2 dana drugi grad. Ukrajinski i Latvijski broj to ti je odmah za ići dalje
Ne trolaj forum pošalji mi privatnu porukuZnaci sutra ako odem docekat ce me vjerovatno neka druga osoba ako sam razumio
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|