ja ne mislim, ja znam...najbolji primjer "posebnog" odnosa je kad sam bio kod "elitne" kraljice noći (200e/h), obučen u trenirku za po doma, lokali vino, gledali stranicu od cinestara da vidimo šta bi mogli ić pogledat, pa na kraju odustali od kina pa se presvukla iz sexy outfita u trenirku za po doma i takvi ošli mcdonalds u mojoj 20 godina staroj kanti od auta, nažderali se, ona drmnula 2 piva (u megiću lol) i igrali križić kružić u njihovom parkiću, pa se vratili kod nje, zajednički tuš sa igricama, i onda akcija 2x pa blejanje i small talk cirka 2h i onda doma na spavanje...true story, plaćeno samo 1h...polazim od toga da nema neke razlike između kurve i nekurve osim valute plaćanja, sve one imaju neku osobnost i neku individualnost i od krvi i mesa su...imaju i one život van posla i vjerovatno nitko u njihovom krugu nezna da su kurve a ponašaju se ko svaka normalna žena i s nekim imaju poseban odnos a neko je u frend zoni...a u poslu baš ne vjerujem da svi dobivaju takav "poseban" odnos jer gdje bi došle da sa svakim bleje 3-4h, zajebavaju se i hodaju okolo jest i pit, a plaćene su za 1h sexa, s tim da ne mislim da sam ja poseban ali definitivno dobijem povlašten tretman...još da nadodam da parama koje joj das dobivaš pristup njoj kao osobi i kao sex lutki, da li ćeš to iskoristit samo da jebeš i odeš doma ili da izvučeš maksimalno gfe/f+ iskustvo s tom osobom ovisi o svakom ponaosobno...