BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Meni je faca lijepsa nego kod ovih arogantnih, bahatih i hladnih istocnjakinja, tj. ruskinje i ukrainkinje itd. Sve te zene imaju pogled kao da im se sve i svasta gadi. A kamoli da ponudi postenu uslugu. Nemogu si pomoc ali nisu mi istocnjakinje niti najmanje simpaticne.
Ima ih, ali rijetke su takve. Ova mršava Irina recimo, jako draga i umiljata, super u sexu.

Meni je faca lijepsa nego kod ovih arogantnih, bahatih i hladnih istocnjakinja, tj. ruskinje i ukrainkinje itd. Sve te zene imaju pogled kao da im se sve i svasta gadi. A kamoli da ponudi postenu uslugu. Nemogu si pomoc ali nisu mi istocnjakinje niti najmanje simpaticne.
Stari moj, te su žene seksualno roblje već predugo, a vrli zapad ih doživljava kao rusko meso ... što drugo očekivati od njih, da nam aplaudiraju za to 🤷‍♂️

Gledaj to s vedrije strane. Barem znaš da je žensko te da je iskrena i ne glumi. Kod previše entuzijastičnih latina super izgleda je velika vjerojatnost da je operirani bivši muškarac. Nema šanse da to prepoznaš, a ima ih jako jako puno među latino prostitutkama.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh