BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

tako je Mrtvi, ponuda i potražnja nema se tu što reći. bila je ona Ivy čokoladna faveluša digla na 250€/h ali brzo je shvatila da to njoj neće proći pa je vratila na 200€/h. volim svašta probat pa se ponekad i zajebem tako sam se i s Irinom plavom zajeba ali za otić drugi put gledam da je 200€/h (ili niže ali to je rijetkost) i da ima osnovne usluge uključene ne da moram pušenje bez plaćati još 50€

U pravu si, i zato ekipa umjernije i s poklonima i nagradama, to čuvajte samo za one koji to stvarno zasluže. Tako da ne razumijem ekipu koja to propagira kao neku normu. U konačnici je ovo samo biznis, i nekad se i dobrog poslovnog partnera nagradi poklonom za dobru uslugu i iskazano poštovanje, ali stara je poslovica ne bacajte bisere pred svinje.

Dečki, ne dajte se navući...inače na idem kod neverificiranih, al eto...bio sam par puta na odličnoj masaži i oralcu kod thailandjanki pa sam mislio da bude i kod ove gospodicne, ali sam se prevario...prvo nema 23 nego 43 godine...ne radi ni pola onog kaj stoji u profilu, oralac solidan al ni blizu vrhunskog...za sex nisam ni pitao jer mi nije bila napeta.
Na pocetku daje krivu lokaciju, ispada da je u prirodoslovnom muzeju, a u stvari je iza ugla.
Ukratko, masaža s oralcem 100 dabrova za pol sata...dozivljaj mozda vrijedi pola manje s obzirom na kvalitetu i godine.

Cesto pisete da se ne pridrzavaju onoga sto pise na profilu, lazu, muljaju. Ovo se odnosi i na Brazilke koje su takodjer 5 do 10 god starije nego sto se oglasavaju, cak ni cijena koja je na profilu u vecini slucajeva nije fiksna.

Zasto onda ljudi i dalje ozbiljno shvacaju sadrzaj tih profila? Drzite se strogo pravila kojih se kurve/agencije same ne pridrzavaju.

Dečki, striček bi si bacil pod jaja neku crnicu. Nisam još niti jednu crnkinju s EGE probal pa molim preporuku. Provjerenu curu. Hvala unaprijed

Treba bojkotirat i te stare sta nisu digle cijenu jer im je svakako prevelika,npr Irina plava da ne znam kakvu uslugu daje a nije neki vrh,ne moze ti jebeno smrdit iz usta.
Jedino pozitivno sta daje neograniceno svrs,da ne spominjem Elisu,totalni promasaj od zenske,jedva ga stavi u usta i nikakav dozivljaj.
Split je posta koma.
Jy sam bio kod Irine više puta nikad joj nije smrdilo iz usta. Higijena joj bila top. A Elisa moga cilog stavi u usta. Jedino ako se kod nje nije što promijenilo. Nisam bio kid nje od lita.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh