BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ostao sam duzan podijeliti proslotjedno iskustvo s raskosnom Sofiom.

Bio s njom prethodni tjedan dok je bila u Zadru.
Dogovor brz i jednostavan s agentom, trazi selfi.
Docekala me u sexy donjem rublju uz raskosan osmjeh, djevojka lijepa i simpaticna uz napomenu kako su fotke obradjene i skrivaju visak kilograma u nogama i bokovima. Sto se same akcije tice odradili smo samo jednu pozu, jahala me tako dobro da sam joj se potpuno prepustio i brzo sam svrsio. Vremena je ostalo dovoljno za kvalitetan razgovor, djevojka jako dobro govori engleski, izuzetno draga i komunikativna.
Tarifa 150€-30min, za 1h nisam zelio dati 250€.
Vjerujem da bi uskoro mogla biti u Splitu pa da ju ponovim, onako za promjenu da ja nju posevim.

Ostao sam duzan podijeliti proslotjedno iskustvo s raskosnom Sofiom.

Bio s njom prethodni tjedan dok je bila u Zadru.
Dogovor brz i jednostavan s agentom, trazi selfi.
Docekala me u sexy donjem rublju uz raskosan osmjeh, djevojka lijepa i simpaticna uz napomenu kako su fotke obradjene i skrivaju visak kilograma u nogama i bokovima. Sto se same akcije tice odradili smo samo jednu pozu, jahala me tako dobro da sam joj se potpuno prepustio i brzo sam svrsio. Vremena je ostalo dovoljno za kvalitetan razgovor, djevojka jako dobro govori engleski, izuzetno draga i komunikativna.
Tarifa 150€-30min, za 1h nisam zelio dati 250€.
Vjerujem da bi uskoro mogla biti u Splitu pa da ju ponovim, onako za promjenu da ja nju posevim.
Dosta kratak opis akcije. Za 150/30 očekivao bih puno više, ne samo da te zajaši i stisne, i onda nemožeš nikamo. Ali kolega Mrtvi je dosta duži opis imao, čak bi se reklo da ga je očarala sa GFE.

Dosta kratak opis akcije. Za 150/30 očekivao bih puno više, ne samo da te zajaši i stisne, i onda nemožeš nikamo. Ali kolega Mrtvi je dosta duži opis imao, čak bi se reklo da ga je očarala sa GFE.
Apsolutno. Akcija je svaki put bila sve bolja i sadrzajnija svaki iduci put sa njom. Svaki put je vodila racuna da me njezno zajasi da ne svrsim prerano. I sto se tice njenog osmijeha I on je napredovao, prvi put kad me vidjela to je bio vise onako umjetan isforsiran osmijeh, treci put je osmijeh bio definitivno pravi I iskren😊

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh