BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

I napomena. Sendviči se motaju u prozirnu foliju, jeftinija je od alu folije i bolje držei formu sendviča. Ekipa uglavnom mota u aluminijsku foliju koja uopće nije za te stvari, ona je za zadržavanje topline. Kažem, obična folija je puno bolji izbor za sendviče, osim ako ne pričamo o toplim sendvičima.
alu folija ima i neka toksična dejstva također...doduše, kada se termički obrađuje sa hranom, no moguće i ovak...slažem se za prozirnu foliju kolega, i ja motam sendviče u istu..

A pazi ovo, sendvič !!!!!
Gledam baš u friđ, i mislim se na dobar sendvič kojeg možeš pojesti i kasnije, baš dobra stvar. Evo ideje iz moje kuhinje. Dvi fete polubijelog, sir recimo gauda, malo majoneze, uzduž narezani kiseli krastavci, i evo imam kuhanog bunceka (pravo purgerski pričam jbte) onako narezan na deblje. Naravno može i šunka, zimska, čajna... U sezoni pomidor obavezno umjesto kis. krastavaca. Watafakamadafakaaaaaa????
😎😎😎😎
Pa da dobra ideja, zašto ne podijeliti s njima neke od čari samačkog života, kud ćeš bolje od dobre stare sendve s majonezom, krastavcima, gaudom i salamom podrigušom ... čisto da i one vide kako živimo, i kakva nam je svakodnevica, a koliko za njih odvajamo :LOL: al' nije nam teško, za neke stvari nema zamjene.

Ekipa, prije nekih 10-ak dana sam bio kod famozne Mallory kad je bila u ZG, sad nije u ZG (ne znam gdje je) pa neću staviti link jer sam lijen tražit ga. Nisam stigao prije recenziju napisati pa ću sad, uglavnom moram pohvaliti njen pristup i izvedbu znači sve je 10/10 ali zato je i cijena paprena. izgled je takav kakav je, ženska ima najmanje 185cm (moja procjena je bliže 190) i na to jedno sigurno 90kg, ko voli amazonke i kome pare nisu problem fino će se zabaviti. meni izgledom nije legla tako da neću ponoviti ali koga boli kuki za to što ja neću ponoviti, ona ima bazu svojih fanova i tu na forumu svakako. e sad neki će reći da sam debil jer sam dao 350€ za pola ćuke ali jednostavno sam ju htio probati
A sad, sve se može reć ali da cura nije ženstvena to nikako.
Ja tako mali struk nigde nisam doživia, nerealno dobro.
Sad što je visoka meni je ultra sexy, na taj pješčani sat, aaa pogotovo glas, gotov sam odmah, haha srećom nije clock watcher i opuštena tako da jest uživanje pravo.. meni osobno, izgledom gori... I redovit, ja bih je preporučia, a da je furka oko sex terapeuta, je. Završila je to. Mada, koga to briga, ne znam gde ću prije, haha

Došla ponovo Mallory (Edin92, Just Don, Antonio Istria, PatrikRIZG...) da se malo besplatno izreklamira. Ne cveta cveće ni u naše preduzeće. Pustimo mi Mallory nek piskara, vidimo da je Mile izneo prasići iz furune, a prasići su najbolji topli za sendvići. Da se Mallory ne bi udebljala počastite se sami i još vam ostane love. Za još jedni hrskavi prasići.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh