"Kolege u studiju, nadam se da me čujete od ove zaglušujuće buke sladostrasti i zadovoljstva! Nalazimo se na licu mjesta, u samom epicentru današnjeg spektakla koji je, bez pretjerivanja, paralizirao cijeli centar grada Bjelovara!
Kao što možete vidjeti u linku iznad zbog ove dame atmosfera je dovedena do usijanja! Naš reporter Denis upravo pokušava uloviti onaj 'money shot' dok se natjecatelji pripremaju za finalni skok. Imali smo malih poteškoća s linkom i pucanjem veze prije par minuta, ali sada smo stabilni i idemo u živo s najsvježijim informacijama.
Samo da vam dočaram situaciju – ovdje je 'krkljanac'. Organizatori procjenjuju da je kroz glavni ulaz ove dame prošlo preko deset tisuća ljudi. Šuška se, doduše neslužbeno, da imamo i rekordera staze, ali službenu potvrdu još uvijek čekamo. Čim dobijemo taj info, prvi ćemo ga objaviti.
Upravo mi režija javlja na bubicu da imamo spremnu i kratku izjavu pobjednika kvalifikacija, našeg Denisa kojeg smo opet snimili netom prije ulaska u zgradu. Molim kolege u režiji da 'puste' snimljen njegov osvrt ako ga još imamo u sustavu...
GFE 12/10 - doslovce mu je jebala mamu, da me žena barem jednom ispred oltara tako pogledala
TRUPLO joj je 9/10 samo zbog premalih cica, drugo sve je mašala. Boja kože ,dreadlocksi, naočale, mrtvaca bi stvrdnula.
PIČIĆ 11/10 pink boje, uzak, pruža veliko zadovoljstvo i malom kurcu.
DOČEK je bio malo hladan, ali je kurčić na privjesku to popravio.
MASAŽA na kraju 15/10, ljubio sam joj ruke zlatne
Ispričavam se, čini se da imamo mali tehnički zastoj u montaži, pa ćemo taj prilog pogledati u kasnijim vijestima. Ništa neobično za teren gdje se stvari mijenjanju iz sekunde u sekundu.
Mi smo ostali ovdje do samog kraja koji se dogodio nakon sat vremena i koštao je 200 novaca.
Vraćamo se u studio, nadamo se da je tamo situacija ipak nešto mirnija. Kolege, imate riječ!"