BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Išao do nje, a nikako do nje doći. Već treći put da dogovorim s njom (jednom meni nešto iskrslo pa ja zeznuo, ali javio sve na vrijeme) a da je nema. Počeo sam sumnjati da je i recenzija ovdje bila laž.

Dočekala me:

Kaže, nije ona kriva, agencija sjebala. S obzirom da sam bio u stisci s vremenom, a i zadnji od komentara ovdje mi je bio da mi je jedna od onih koje bi čak i ponovio, ostah, ali skratio na pola sata. Da ne duljim, baš se dobro jebe i puši bez. Ali razočaran jer nije bila ona koja je trebala biti.
Znaci isplati se otic kod Angele

gledam ovaj profil, ova cura je uvjeren sam prvi put ovdje (možda griješim) ali sigurno nije bila u 11. mjesecu kad je ova recenzija napisana i još piše sophia i na kraju krajeva lokacija trg bana jelačića, stvarno ne kužim ovo izdrkavanje s profilima
Sve sto ti treba za profil na EGE ti je e mail da potvrdis.Meni je jedna otvoreno rekla da joj je prijateljica napisala review ( kontaktirala je porukama I predstavila kao klijent sa svog broja , jer traze screenshot - ove kao dokaz )

gledam ovaj profil, ova cura je uvjeren sam prvi put ovdje (možda griješim) ali sigurno nije bila u 11. mjesecu kad je ova recenzija napisana i još piše sophia i na kraju krajeva lokacija trg bana jelačića, stvarno ne kužim ovo izdrkavanje s profilima
Dogadja se da im mijenjaju imena. Jedna recenzija na EGE-u ne znaci nista. Ako nema barem tri recenzije ne racuna se. Bojim se da se samo na jedan nacin moze saznati je li to legitiman oglas. Mene crnkinje ne zanimaju pa onda ni nisam u dilemi. A sto se tice lokacija vidio sam jednu da ima lokaciju usred mora, pa sam pomislio da se mozda radi o sireni🙄

A ova?

Mislim da se o ovoj ne zna još puno:

Bacio se u istraživanje opet. Prostor kod Sheratona. Čini se da se radi o ženskoj koja je dio dobro uigrane ekipe.

Ona je na slikama. Usta joj nisu baš tako puna i neke slike su malo dorađene, ali uglavnom proporcije su istinite.

Meni se ovakve cure sviđaju, male i jebozovne. Engleski nema pojma, GFE i ljubljenje postoje samo na deklaraciji, a možda sam joj se samo ja gadio. Nemam pojma. Owo je ajd ok, svidjelo mi se i digla me lijepo, iako u usta stavi možda jednu trećinu mog malo iznad prosječnog penisa. Kad sam ju počeo guzit, stalno se izmicala. Kao de sporije, lakše itd. sve što se meni ne sviđa. Ako imate kurac 15 cm i ispod, možda bi vam iskustvo bilo drukčije.
Ukratko, sve je to mehanički odrađeno i da mi se ne sviđa taj tip cure, bila bi žešća pušiona. Ovako je samo meh. In & out sa kratkim tuširanjem - 23 min.

Neću više ponavljat.

Gledam gdje ću i hoću li sutra uopće i ispadne da sam se jebo s ovom zapravo:

Jest da su cure nevjerojatno slične, valjda ih proizvode takve na pokretnoj traci, ali u pizdu mile materine opet nisam dobio što sam tražio! Pa gdje ovaj svijet ide kad ni pimpovima ne možeš vjerojati!?

Mogao si biti četvrtmilijunaš XD
zivim od plaće, nikad nisam ni htio biti bogataš, a otprilike u prosjeku sam 1 mjesećno dao 50 eura (po sadašnjim novcima. Zanemarivo i za običnu plaću. Nije bilo ovih drolja iz Brazila i sl., a naše su bile puno jeftinije. Do prije korone, nikad nebi dao više od 200 kn, a to realno nikom nije problem. Samo zbog eura i ovih stranjkinja su i naše poludjele za lovom. Al su mi opet isti trošak, jer idem jednom svaka 3 mjeseca, pa mi je mjesečno isto. :))))

Gledam gdje ću i hoću li sutra uopće i ispadne da sam se jebo s ovom zapravo:

Jest da su cure nevjerojatno slične, valjda ih proizvode takve na pokretnoj traci, ali u pizdu mile materine opet nisam dobio što sam tražio! Pa gdje ovaj svijet ide kad ni pimpovima ne možeš vjerojati!?
Meni je ta otvorila vrata umjesto Isabel, pa se lagano na petama okrenuo.

Na ono pitanje isplati li se Angela, odgovor je da, nije baš gfe, ne zna engleski nešto previše, ali se uživi u hrvački meč za ozbiljno! Uživancija se s njom pohvatat

evo mene opet s recenzijom iako sam kod ove bio prije nekih cca mjesec dana ali eto očito mi je toliko loše bilo da sam zaboravio ostaviti komentar ovdje. ne znam da li je ova još uvijek u ZG i ne znam da li je poljakinja, ruskinja, ukrajinka, čehinja ili nešto peto ali koga boli kuki. ugl. cica mlikarica, ko voli ogromne prirodne sise može se fino zabaviti s njima. ima nešto više kila ali te sise izvlače, neko je napisa da ima 32 god. ni to nisam ispitivao ali izgleda mi starije od toga. od akcije sve solidno ništa vrijedno spomena iako je ona draga i pristojna ali nisam se došao družiti s kurvom nego na šljaku tako da generalno nisam zadovoljan. najveća zamjerka je što moraš biti tih da tiši ne možeš jer postoje susjedi i opsjednuta je time. ko voli ogromne sise za otić pola sata na titjob iplati se sve ostalo ne

zivim od plaće, nikad nisam ni htio biti bogataš, a otprilike u prosjeku sam 1 mjesećno dao 50 eura (po sadašnjim novcima. Zanemarivo i za običnu plaću. Nije bilo ovih drolja iz Brazila i sl., a naše su bile puno jeftinije. Do prije korone, nikad nebi dao više od 200 kn, a to realno nikom nije problem. Samo zbog eura i ovih stranjkinja su i naše poludjele za lovom. Al su mi opet isti trošak, jer idem jednom svaka 3 mjeseca, pa mi je mjesečno isto. :))))
Ma naravno, salim se malo kolega! Bilo je retorički

Sve što sam i ja htio, ali sam očito prekasno rođen. Ima zato Mađarska pa ću punit njihov proračun. Ovo +200 eura za vanilla akciju s ne tako privlačnim curama poput naših (po meni, a mislim da sam objektivan) mi nema više ikakvog smisla. Neka si se zato ti meni naživio. Ne bih se čudio da je i ovo velik razlog emigracije mladih. I ja gledam otić. Barem smo istinska konzervativna zemlja ili koji god kurac da smo, samo mi nitko ne može prodat konzervatizam u zemlji gdje mladi u prosjeku žive s roditeljima do 33. godine.

Moga si bar one jeftine karanfile iz Lidla
Dajte kolega ne budite ludi, kakvi pokloni.
Ljudi plate sat vremena tjeraju ih van nakon pola sata, plate pola sata nakon 15 min gospođe se distanciraju i kažu da je gotovo.
Paki ili Nepalac plate 15 min. a dere ju 2 sata u četiri runde, a ako ti naletiš u međuvremenu, njega sakrije u drugu prostoriju,, tebe riješi na brzinu, i paki nastavlja.;)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh