Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima raznih kazališnih komada, predstava, koncerataIma sta zanimljivog u Zagrebu danas?
Vise sam za stand up ali mogao bi i u pozoriste.Ima raznih kazališnih komada, predstava, konceratauglavnom nije dosadno
U pozorište treba otić, obuć se, sjest na tramvaj, kupit kartu, a ovdje je više ko sitcom, ono sjedneš doma na kauč, upališ tv i komedija krećeVise sam za stand up ali mogao bi i u pozoriste.
Ima seksa bez orala I upadanja u sobu usred snosajaIma sta zanimljivog u Zagrebu danas?
Nema, i usput budi rečeno, sve se možda snimaIma seksa bez orala I upadanja u sobu usred snosaja![]()
Evo, Mrtvi ti je bio ...
E ta mi je upala u sobu usred snosaja, i to ne da bi se pridruzila nego pozurila.Evo, Mrtvi ti je bio ...
7 godina je otprilike 2500 dana, ako je bio 250 puta znači da je u prosjeku svakih 10 dana išao. Dobar prosjek.ako računaš da je to unutar nekih 7 godina, onda i nijea tako strašno
Gabriela se vratila. Tu je i Manu za koju si rekao da se ne javlja, zatim Lavinia koja ti se nije svidjela i Katty. One su vec otprije poznate. Nekih novih bas I nema vise poput Mariane. Svidjela mi se Clariza, ona je pravo osvjezenje. Nema je vise, no mozda se vrati. Ima par novih koje bi vrijedilo provjeriti poput Aurore, Ayle I Sophie.Izgleda nist pametnog.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|