iskreno ne znam koja je Amanda, no niti jedna osim Apple mi nije nešto posebno iz trenutne postaveKakva je ona Amanda iz te grupacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iskreno ne znam koja je Amanda, no niti jedna osim Apple mi nije nešto posebno iz trenutne postaveKakva je ona Amanda iz te grupacije?
Možeš staviti link od te Apple? Hvalaiskreno ne znam koja je Amanda, no niti jedna osim Apple mi nije nešto posebno iz trenutne postave
Možeš staviti link od te Apple? Hvala
ima se može se250+ odlazaka i 150+ različitih kolegica
Još mi je sumnjivije što sve radi za €50Ova ženska toliko neugodna da je to strašno, obavio sam s njom videopoziv prije zakazivanja termina... Ženska je previše prosta, ponaša se kao da je muško... Ima neku mušku energiju... Tijekom videopoziva htjela je da joj kurac pokažem što mi je bilo sumnjivo da nebi napravila snimak i kasnije ucjenjivala... Bolje izbjegnite ovo.... Također preko videopoziva izgleda puno lošije nego ma fotkama
ako računaš da je to unutar nekih 7 godina, onda i nijea tako strašnoima se može se
što se čudite, ja od svoje 20-te idem u prosjeku na 1 mjesečno, a sad imam 60. Pa računajte, ako znateako računaš da je to unutar nekih 7 godina, onda i nijea tako strašno
Ako pitaš Sv. Maria, ti si već trebao biti mrtav od sidešto se čudite, ja od svoje 20-te idem u prosjeku na 1 mjesečno, a sad imam 60. Pa računajte, ako znate
Nije ni onaj sidaš još nikad osjetio smrad pičke. Ovom otišao vid, a onom njuh jbg. Virusi su zajebana stvar. Prika ostavi ti mene na miru, ako imaš posla radi nešto. Ja zaista ne želim imati veze sa sidašima i kretenima kao što sam već napisao.Od svoje 20-te u prosjeku 1 mjesečno koristim takve usluge, a sad mi hje 60, pa onda izračunaj. A još nisam doživio da su u oglasu nečije prave slike.
Je li ti rekla koliko ce dugo biti ovdje?Odradio sam Laviniu. Pička je vrh i žao mi je kaj nisam prije išo to jebat. Uzeo 1h sa cim za 250. Izjebo je 2 puta. Prostor u centru. Stoji sve kaj je od prije napisano za nju. Tolko je dobra pička da ću ponovit dok je tu.
nisam pito jbg ne pričam ja puno s njima i idem dok je oglas aktivan a ponovit ću je preksutra većJe li ti rekla koliko ce dugo biti ovdje?
Jos me zanima kakav joj je prostor i koliko dobro zna engleski?nisam pito jbg ne pričam ja puno s njima i idem dok je oglas aktivan a ponovit ću je preksutra već
Zašto da te pustim na miru? Taman se naše prijateljstvo počelo razvijati? Zašto me odbijaš?Nije ni onaj sidaš još nikad osjetio smrad pičke. Ovom otišao vid, a onom njuh jbg. Virusi su zajebana stvar. Prika ostavi ti mene na miru, ako imaš posla radi nešto. Ja zaista ne želim imati veze sa sidašima i kretenima kao što sam već napisao.
ne pričam puno s kurvama pa sad ne znam koliko dobro zna eng ali zna osnove i može se s njom sporazumjet. Zna pozdravit, reć di je wc, di da se skinem, tražit pare, vratit kusur, dat ručnik kad je se traži, zna oko seksa sve ako joj kažeš blow ili suck it puši ga, zna doggy, zna kad joj kažeš da legne. Uglavnom meni dovoljno i ok za izjebat. Al ak ti treba dugo između pucnjeva ne znam kakva je za pričat, ja sam se malo mazio, ljubio je po vratu, dirao, malo ko neka ko fol masaža i za 2-3 min opet jebačina.Jos me zanima kakav joj je prostor i koliko dobro zna engleski?
Peri zavjese i čisti štednjak. Imaš navalu ovih sa sjebanim čulima i mozgom. I da operiranu krmaču postaviš, ići će posao. Koristi priliku dok ima pacijenata.Zašto da te pustim na miru? Taman se naše prijateljstvo počelo razvijati? Zašto me odbijaš?![]()
Ma tko to ne voli spermu, tko?????Peri zavjese i čisti štednjak. Imaš navalu ovih sa sjebanim čulima i mozgom. I da operiranu krmaču postaviš, ići će posao. Koristi priliku dok ima pacijenata.
Oh da, tako te volim !!!!!Pederi i česti posjetioci salona za masažu su najčešći oboljeli, tako da se pederiši s ovim sidašima.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|