iskreno ne znam koja je Amanda, no niti jedna osim Apple mi nije nešto posebno iz trenutne postaveKakva je ona Amanda iz te grupacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iskreno ne znam koja je Amanda, no niti jedna osim Apple mi nije nešto posebno iz trenutne postaveKakva je ona Amanda iz te grupacije?
Možeš staviti link od te Apple? Hvalaiskreno ne znam koja je Amanda, no niti jedna osim Apple mi nije nešto posebno iz trenutne postave
Možeš staviti link od te Apple? Hvala
ima se može se250+ odlazaka i 150+ različitih kolegica
Još mi je sumnjivije što sve radi za €50Ova ženska toliko neugodna da je to strašno, obavio sam s njom videopoziv prije zakazivanja termina... Ženska je previše prosta, ponaša se kao da je muško... Ima neku mušku energiju... Tijekom videopoziva htjela je da joj kurac pokažem što mi je bilo sumnjivo da nebi napravila snimak i kasnije ucjenjivala... Bolje izbjegnite ovo.... Također preko videopoziva izgleda puno lošije nego ma fotkama
ako računaš da je to unutar nekih 7 godina, onda i nijea tako strašnoima se može se
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|