BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ako ti je to tvrdo onda se nisi bas nesto nastiskao silikonskih sisa. Ove kad stiskas imaju hod od nekoliko centimetara, kao prave. Naravno osjetis da su silikoni, ali izgledaju prirodno i vrlo su ugodne na dodir. Da si ikada u ruci zaista drzao prave sise kao od kamena, koje izgledaju napeto kao balon napumpan do kraja, ne bi pricao takve budalastine.
A dosta sam ja stiskao, meni je dozivljaj s ovom bio dosta drugaciji nego tvoj. Bas mi nije sjela ni po nicemu. Al o ukusima se ne raspravlja. Ono sto poznam je dobra sisa ove njezine nisu 😃

500 eura za trojac, sat vremena pretpostavljam, je daleko previše. Brazilkama sam platio najviše 350, a Tajlanđankama i manje. Realno je lijepo i ugodno, dva para ruku na tebi, dva para usana (za muškarca je valjda najbolja stvar u trojcu da ti jedna puši, a druga liže jaja), ali ako nisi mlad i u jebenoj formi da ih možeš obje izjebati u tih sat vremena, ne isplati se.
Jes brate ali po meni trojac predstavlja neku fantaziju gdje ides do kraja u perveznosti I gdje je sve dozvoljeno .

Ova Daniele ima negativnu recenziju da ne vrijedi para, neda da se udara jako , ne da da se klepi po guzici I tako te stvari. Ne vidim poentu trojca sa takvom uslugom pogotovo za te pare.

Zaboravih napisati nedavnu recenziju, pa evo da se pridruzim pohvalama za jednu provjerenu djevojku.
Kratak poslovni boravak u Zagrebu upotpunio sam druzenjem sa slatkom malom Marianom, ljepuskastom djevojkom ss Costa Rice. Dogovor je s pimpom iako to nisam mogao pretpostaviti po komunikaciji, ona mi je poslije rekla.
Docekala me nasmijesena i u nekakvom sexy ogrtacu iz kojeg su kipile njene bujne grudi. Stravstveni french kiss za docek, ljubi se stvarno vrhunski, koristi dosta jezik i ima te pune socne usne koje jednostavno zelis okusiti, ruke su mi bile posvuda po njenim grudima i guzi, moj drugar je bio spreman. Blowjob bez gumice, pa 69 i misionarka uz mnogo poljubaca i tu smo skupa svrsili. Kratak razgovor i zajednicki odlazak pod tus uz blowjob i boobfuck, odlican osjecaj. Na krevetu mi je prvo napravila facefuck, pa doggy i za kraj cowgirl gdje se voli priviti uz mene i ljubiti, odlicno jase i tu mi je bio kraj.
Djevojka je prava slatkica, ima te latino obline koje mozda ne odgovaraju svakome, meni je bilo super.
Ovdje je jos 6 dana, pa ide doma na nekoliko mjeseci. Nadam se da ce se vratiti, rado bi ponovio. Preporucam svima, s osobito ljubiteljima pravog GFE.

Mariana će postati najpopularnija curka u ZG uskoro kako se čini, haha.

Meni je rekla da će doći u ZG u 5. mjesecu opet, jer mora odlaziti iz EU svaka 3 mjeseca. Nakon toga će vjerojatno na obalu. Čak joj se toliko sviđa kod nas da bi rado prihvatila neki normalan posao nakon što odradi ljetnu turneju.

Hej, jel ima koja azijatkinja da je dobra u Zg? Zadnji put prije 2-3 mj sto sam lunjao okolo sve neke babe bile i samo sam se okretao kao ringišpil.

Hej, jel ima koja azijatkinja da je dobra u Zg? Zadnji put prije 2-3 mj sto sam lunjao okolo sve neke babe bile i samo sam se okretao kao ringišpil.
Što se tiče azijatkinja u Zagrebu trenutno ih nema na EGE-u.

Prošlu jesen u Zagrebu je bila indonežanka Mia, tko zna možda se vrati u Zagreb.
Također u Zagrebu budu povremeno Uzbekinja/Kazakinja ili šta već je Madlen koja je poluazijatkinja i Brazilka Dani koja je 1/4 azijatkinja. To je ono što je meni poznato u vezi azijatkinja u Zagrebu.

Pretpostavljam da ima thai salona u Zg, ali o njima ne znam ništa.

Mariana će postati najpopularnija curka u ZG uskoro kako se čini, haha.

Meni je rekla da će doći u ZG u 5. mjesecu opet, jer mora odlaziti iz EU svaka 3 mjeseca. Nakon toga će vjerojatno na obalu. Čak joj se toliko sviđa kod nas da bi rado prihvatila neki normalan posao nakon što odradi ljetnu turneju.
da nastavim na tu temu...kako mi se Isabela prestala javljati na poruke, Catalina rekla da je više nema u zg, a Arabella nije mogla tako rano, odlučio sam ponoviti Marianu jer mi se nije dalo više istraživati, a imao sam i neku ribu za ručak dogovorenu...dakle sve fantastično, diametralno suprotno od onog prošlotjednog debakla...stan lijep i osunčan, 14ti kat one crvene zgrade na Selskoj, krevet kak treba, ona kak treba, sve top...sve što su kolege opisale je točno tako da nemam kaj više tu pametno reći...danas joj je zadnji dan, ide doma pa će se vratiti kroz 3 mjeseca. I meni je rekla da joj je tu ljepo i pitala me imam li kakav normalan posao za nju. Također sam saznao da joj je madame jedna svima dobro poznata bivša kolegica ;)

da nastavim na tu temu...kako mi se Isabela prestala javljati na poruke, Catalina rekla da je više nema u zg, a Arabella nije mogla tako rano, odlučio sam ponoviti Marianu jer mi se nije dalo više istraživati, a imao sam i neku ribu za ručak dogovorenu...dakle sve fantastično, diametralno suprotno od onog prošlotjednog debakla...stan lijep i osunčan, 14ti kat one crvene zgrade na Selskoj, krevet kak treba, ona kak treba, sve top...sve što su kolege opisale je točno tako da nemam kaj više tu pametno reći...danas joj je zadnji dan, ide doma pa će se vratiti kroz 3 mjeseca. I meni je rekla da joj je tu ljepo i pitala me imam li kakav normalan posao za nju. Također sam saznao da joj je madame jedna svima dobro poznata bivša kolegica ;)
E kad bi znala kolike su ovdje plaće, i kakve radne uvjete imaju stranci, čisto sumnjam da bi i dalje bila toliko entuzijastična za "normalnim" poslom u ovoj zemlji, jer očito zaradi hrvatsku prosječnu plaću za 2-3 dana, a što ne znam je li svjesna toga, a pritom još nije završila svoj studij.

IE kad bi znala kolike su ovdje plaće, i kakve radne uvjete imaju stranci, čisto sumnjam da bi i dalje bila toliko entuzijastična za "normalnim" poslom u ovoj zemlji, jer očito zaradi hrvatsku prosječnu plaću za 2-3 dana, a što ne znam je li svjesna toga, a pritom još nije završila svoj studij.
Imala bi normalan posao zbog papira, a dalje bi nastavila sa kurvalukom. Kad dobije papire ne može je nitko više izgnati iz EU. Samo plate kaznu. Već neke tako rade.

Zaboravih napisati nedavnu recenziju, pa evo da se pridruzim pohvalama za jednu provjerenu djevojku.
Kratak poslovni boravak u Zagrebu upotpunio sam druzenjem sa slatkom malom Marianom, ljepuskastom djevojkom ss Costa Rice. Dogovor je s pimpom iako to nisam mogao pretpostaviti po komunikaciji, ona mi je poslije rekla.
Docekala me nasmijesena i u nekakvom sexy ogrtacu iz kojeg su kipile njene bujne grudi. Stravstveni french kiss za docek, ljubi se stvarno vrhunski, koristi dosta jezik i ima te pune socne usne koje jednostavno zelis okusiti, ruke su mi bile posvuda po njenim grudima i guzi, moj drugar je bio spreman. Blowjob bez gumice, pa 69 i misionarka uz mnogo poljubaca i tu smo skupa svrsili. Kratak razgovor i zajednicki odlazak pod tus uz blowjob i boobfuck, odlican osjecaj. Na krevetu mi je prvo napravila facefuck, pa doggy i za kraj cowgirl gdje se voli priviti uz mene i ljubiti, odlicno jase i tu mi je bio kraj.
Djevojka je prava slatkica, ima te latino obline koje mozda ne odgovaraju svakome, meni je bilo super.
Ovdje je jos 6 dana, pa ide doma na nekoliko mjeseci. Nadam se da ce se vratiti, rado bi ponovio. Preporucam svima, s osobito ljubiteljima pravog GFE.

Mala je za sada ovogodišnji hit. Konta san ić kod nje kad san bia poslon nakratko u Zagrebu, ali vidi vraga taman onda joj bia hakiran broj na WhatsAppu. Nada san se da će doć kod nas na more da se i mi malo zasladimo, al jbg.

Pozdrav braćo.
Pratim vas već neko vrime i napokon se odvažio postati član družine.
Molim preporuke za Split i okolicu.
Preferiram latine sa oblinama, po mogućnosti do tridesetak godina.
Svaki savjet je dobrodošao.
Molim bez zločestih komentara.
Hvala, lp

IZBJEGAVATI

Dogovorio u 5 danas reko posalji adresu kaže poslaću 2 sata prije da joj se tad javim da potvrdim. Tako sam i uradio ne odgovara nikako na kraju šalje poruku u 15 do 7.

Totalno neozbiljna uštedite vrijeme i živce.

Srećom Bog me pogledao pa je tako ispalo. Kad sam vidio da od nje nema ništa reda radi pogledao EGE ne očekujući ništa . Kad ono moja omiljena verzija , Brazilka sa velikom guzicom i silikonskim sisama. Bio kod nje, ukratko u top 2 najbolja iskustva ikad .

Profil joj je trenutno uklonjen sa EGE pa kad se opet vrati šaljem link i pišem punu recenziju ovdje i njoj na EGE profilu . Već sam je dogovorio opet za Utorak biće tu bar još sedam dana.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh