BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ove sve fejkuše il?

Trebamo odabrati nekog ovdje i financirat ga da ide u izvidnicu haha

Ove sve fejkuše il?

Trebamo odabrati nekog ovdje i financirat ga da ide u izvidnicu haha
šaljem IBAN....

Može li neko da mi preporuči u Zagrebu kakvu provjerenu trebu koja voli žestoko tucanje? Brazilka ili ruskinja. Za vikend sam u Zagrebu pa ako uhvatim vremena da se izduvam 😅

s obzirom da nisam još naletio na drugog kolegu unutar istog stana s nekom drugom koju je on dogovorio, a iskreno ne bi to baš volio, kakva su vaša iskustva po tom pitanju?
jel kod dogovora nekad pitate koliko ih je u stanu ili odete pa šta bude?

s obzirom da nisam još naletio na drugog kolegu unutar istog stana s nekom drugom koju je on dogovorio, a iskreno ne bi to baš volio, kakva su vaša iskustva po tom pitanju?
jel kod dogovora nekad pitate koliko ih je u stanu ili odete pa šta bude?
jbg, ne pitam, imao sam par puta situacije da sam čuo kako kolega u sobi do taslači kolegicu. One Tajlanđanke uvijek imaju 2 sobe, a njih 4 u stanu pa kako kojoj grah padne. Paze one dobro da se ne susretnemo, provjeravaju jedna sa drugom je li put slobodan, kupaona i slično.

jbg, ne pitam, imao sam par puta situacije da sam čuo kako kolega u sobi do taslači kolegicu. One Tajlanđanke uvijek imaju 2 sobe, a njih 4 u stanu pa kako kojoj grah padne. Paze one dobro da se ne susretnemo, provjeravaju jedna sa drugom je li put slobodan, kupaona i slično.
Paze, paze. Pa se susreli u kupaoni. Jednom bio i nikad vise.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh