Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može probati, ali ima hrpa slučajeva gdje neka napravi novi profil, a ime i slike ostanu iste, eventualno bude dodana neka nova slika.Možete pretraživati i po kodu u oglasu, npr za tu Joy u tražilicu upiši 949037 i izbaci ti di god je netko stavio link na oglas, pod uvjetom da ne mjenjaju profile, ali iznenađujuće je kolko ih drži isti profil
Promijenila je onda prostor, doduše ni prijašnji prostor nije bio bog zna što, ali nije bio u suterenu.
bio danas kod Mariane, kao što sam i rekao. Idemo prvo negativno....dakle stan katastrofa, suteren u Palmotićevoj, kada uđeš zapahne te zadah vlage. Krevet također katastrofa, to mi je i sama rekla...za mlađe je najvjerojatnije svejedno, no za moje godine, debljinu i koljena nikako. Ona draga, mila, uslužna, podatna, no vidi se da je umorna kao pas i da je radila udarnički i prekovremeno tjednima. Izgled je taj kao i na slikama, možda su slike blago filtrirane pa izgleda više vamp, u stvarnosi je dragi curetak, lijepi široki bokovi, dobro dupe, sise dobre samo u grudnjaku, kada se grudnjak skine gube formu i izgledaju baš loše, taj koji je to radio treba završiti u zatvoru. Cijela mi je atmosfera bila nekako loša, koliko se god ona trudila, zbog nizine kreveta nisam uspio odraditi svoju omiljenu pozu u zadnje vrijeme, stojeći doggy, tako da na kraju nisam uspio niti svršiti. Pokušala je ona ustima i rukom, no isteklo je vrijeme, drugi klijent je bio već u dolasku i morao sam van. Kada sam izašao vidio sam kolegu kako gleda u mobitel par desetaka metara dalje. Nisam niti ja danas na 100%, imao sam dosta zahtjevan sastanak ujutro, tako da je dio krivnje i na meni, možda sam trebao preskočiti i ići neki drugi dan. Tu je još 13 dana, ako promijeni apartman, možda joj dam još jednu šansu.
nevjerojatno je koliko mi takve stvari počinju smetati sa godinama...doka sam bio mlad mogao sam jebati bilo gdje doslovno i u bilo kakvoj pozi, a sada ako nije sve savršeno, problemi..zato mi je recimo dobro sa Maykom, kod nje je uvijek smještaj top i krevet top.Promijenila je onda prostor, doduše ni prijašnji prostor nije bio bog zna što, ali nije bio u suterenu.
Cura je simpa, slažem se. Očito je stekla popularnost, o njoj se dosta pisalo u kratkom vremenskom razdoblju, a i sama ponuda u Zagrebu je relativno slaba.
O kojim godinama se to radi?nevjerojatno je koliko mi takve stvari počinju smetati sa godinama...doka sam bio mlad mogao sam jebati bilo gdje doslovno i u bilo kakvoj pozi, a sada ako nije sve savršeno, problemi..zato mi je recimo dobro sa Maykom, kod nje je uvijek smještaj top i krevet top.
Je, dođu takva razdoblja u životu....Puno tužnih životnih priča danas.
Vidit ćeš kad prođeš kroz neku stvarno iscrpljuću vezu ili brak kako ti snage počnu kopniti, ali živi zdravo i nedaj se i šaraj incognito pa makar plaćao, gdje god možeš dok možešO kojim godinama se to radi?
Nije ti Denis poslao 3D printane privjeske još uvijek????nevjerojatno je koliko mi takve stvari počinju smetati sa godinama...doka sam bio mlad mogao sam jebati bilo gdje doslovno i u bilo kakvoj pozi, a sada ako nije sve savršeno, problemi..zato mi je recimo dobro sa Maykom, kod nje je uvijek smještaj top i krevet top.
suosjecam kolega, probao koristit neke preparate da se ovakvo nesto kao tvoj zadnji posjet ne dogodi?nevjerojatno je koliko mi takve stvari počinju smetati sa godinama...doka sam bio mlad mogao sam jebati bilo gdje doslovno i u bilo kakvoj pozi, a sada ako nije sve savršeno, problemi..zato mi je recimo dobro sa Maykom, kod nje je uvijek smještaj top i krevet top.
O njoj se nije pisalo, ali se vratila u Zagreb, jer je vec ranije bila ovdje. Ocito je imala dovoljno prometa ovdje kad se vratila.Pozdrav svima
Jel netko bio kod ove Elise ?
Ne brini, ja posjećujem samo odabrane kolegice, zato i ne pišem recenzije da se ne ponavljam. Sve što sam imao sam već napisao, pronašao sam one koje meni odgovaraju, ako te zanima koje su pošalji poruku, uglavnom to su one koje rade GFE i s kojima nema nema nikakvih grubosti.suosjecam kolega, probao koristit neke preparate da se ovakvo nesto kao tvoj zadnji posjet ne dogodi?
Je li to 50, 55 godina? Vecina klijentele ima izmedju 30-50 godina. Onih izmedju 50-55 u prosjeku ima dosta manje, dok su rijetki oni iznad 55 godina? Htio bih znati da vidim koliko jos imam fore?Vidit ćeš kad prođeš kroz neku stvarno iscrpljuću vezu ili brak kako ti snage počnu kopniti, ali živi zdravo i nedaj se i šaraj incognito pa makar plaćao, gdje god možeš dok možeš
ali nema komentara niti jednog da je ntko bioO njoj se nije pisalo, ali se vratila u Zagreb, jer je vec ranije bila ovdje. Ocito je imala dovoljno prometa ovdje kad se vratila.
Ja imam 49 i mogu to raditi i do 30-45 min uz sve naučene trikove jer druga runda je problem u mojim godinama, možda kad bi sat vremena trajao dva sata bi je stigao još jednom opalitiJe li to 50, 55 godina? Vecina klijentele ima izmedju 30-50 godina. Onih izmedju 50-55 u prosjeku ima dosta manje, dok su rijetki oni iznad 55 godina? Htio bih znati da vidim koliko jos imam fore?
Preko 50, samo za tvoju statistikuJe li to 50, 55 godina? Vecina klijentele ima izmedju 30-50 godina. Onih izmedju 50-55 u prosjeku ima dosta manje, dok su rijetki oni iznad 55 godina? Htio bih znati da vidim koliko jos imam fore?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|