BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Pozdrav ekipo.
Da li je tko imao iskustva sa ovom milfarom?
Interesira me specificno kakav je bj, kakva joj je picka (da li samo klit ili ima i usmine velike), te da li je moguce CIM.
Hvala unaprijed.
samo spamamo, a nitko da pomogne čovjeku...nisam bio, ovako na slikama se čini ok, ja bi je mogao riješiti bez problema, ali...uglavnom su uvijek starije nego što pišu i uglavnom su im uvijek fotografije i video iz nekih boljih vremena, tako da oprez, budi spreman okrenuti se i dati petama vjetra ukoliko ti otvori bakutaner bez zuba...

samo spamamo, a nitko da pomogne čovjeku...nisam bio, ovako na slikama se čini ok, ja bi je mogao riješiti bez problema, ali...uglavnom su uvijek starije nego što pišu i uglavnom su im uvijek fotografije i video iz nekih boljih vremena, tako da oprez, budi spreman okrenuti se i dati petama vjetra ukoliko ti otvori bakutaner bez zuba...
Ako nema zuba, neka samo uzme oral i sve super.

bio je neki vic na tu temu, ili čak neka scena iz filma ili serije, no ne mogu se sada sjetiti...znam da završava sa "whatever you do, don't look down", tako nekako
O jebem ti. Sad sam se sjetio, bio je vic o nekome koji je išao na pušenje kod operne pjevačice. Ne znam više točno radnju, al znam da je bio mrak, ona mu je pušila i simultano pjevala ariju, njemu nije bilo ništa jasno pa je upalio svjetlo i vidio stakleno oko na noćnom ormariću 😬😬😬

Zabranjeno voće u Zagrebu. Ova Latina je doista nešto posebno, profinjena, a opet nevjerojatno slobodna. Cijela galerija i detalji su ovdje: https://ljubavni-oglasnik.net/arelana
Registrirajte se za pristup, ovakvu priliku ne dobivate često.
Nemoj voće, ima fruktoze. Sad smo u fazi da curke moraju smršaviti. Znači marketing ti je trenutno skroz off. Probaj drukčije, štajaznam, zabranjeno povrće...

Aupičmač. Jedna elitna gospođica je bila u mene, nisam imao živo janje, ali sam imao dvije mačke. Pozorno su popratile sva dešavanja. Tako da eto. Ne znam što bih dalje dodao ustvari...
Ne trebaš ništa dodavati, sve smo rekli, sve ovo treba shvatiti kao slike koje govore dokle su neki od nas spremni ići za malo naklonosti :) kako kažu slika govori tisuću riječi.

jel bio tko nisam uspio nać uspio ništa našao sam o drugoj jednoj

Onda očito ima više oglasa nisam ni skužio da je ona thnx. Ako nema ono što oglaša a priča 100 na sat onda nema smisla trošit lovu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh