BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ne možemo svi dijeliti iste generičke penise, svako bi morao napraviti odljevak svog vlastitog, pa onda umanjiti u nekom razumnom omjeru, te na printanje...tako da kuraba već po obliku zna od koga je dobila koji privjesak...
Može umanjivanje zbog praktičnosti nošenja u džepu (molim lingviste da mi kažu jel džep ispravno???), al u mom slučaju ne bi trebalo pretjerivati sa umanjivanjem, ipak

Momci, sori što kvarim zabavu ili sam partibrejker, ali moje je mišljenje da je njima kuraca preko glave i da ih ne žele gledati još i na privjescima ... osim ako stvarno niste ostavili dobar utisak kod neke. Možda i ako se idu hvaliti jedna drugoj, pa kažu kolegici vidi kako sam dobro radila prošli mjesec ....

Momci, sori što kvarim zabavu ili sam partibrejker, ali moje je mišljenje da je njima kuraca preko glave i da ih ne žele gledati još i na privjescima ... osim ako stvarno niste ostavili dobar utisak kod neke. Možda i ako se idu hvaliti jedna drugoj, pa kažu kolegici vidi kako sam dobro radila prošli mjesec ....
Eto sad tebe. Moras procitati od pocetka. Mnogi su se bunili što nosimo bombonjere, proglašavani smo tetkicama, seljacima, pa čak i da negativno utječemo na kilažu naših lastavica. Nekakav zaključak iz svega toga je da sa tom praksom treba stati. Možda i ne u nekim slučajevima, ovisno o osobnim preferencama. Uvaženi kolega Denis (penis) ima brdo isprintanih penis privjesaka koje bi rado podijelio sa nama u zamjenu za info o što lošijoj a jeftinoj usluzi u Zg. Treba mu pomoći, a i nama jer tražimo efektivnu zamjenu za bombonjere. Molio bih i tebe da daš neki maštoviti prijedlog.

Eto sad tebe. Moras procitati od pocetka. Mnogi su se bunili što nosimo bombonjere, proglašavani smo tetkicama, seljacima, pa čak i da negativno utječemo na kilažu naših lastavica. Nekakav zaključak iz svega toga je da sa tom praksom treba stati. Možda i ne u nekim slučajevima, ovisno o osobnim preferencama. Uvaženi kolega Denis (penis) ima brdo isprintanih penis privjesaka koje bi rado podijelio sa nama u zamjenu za info o što lošijoj a jeftinoj usluzi u Zg. Treba mu pomoći, a i nama jer tražimo efektivnu zamjenu za bombonjere. Molio bih i tebe da daš neki maštoviti prijedlog.
Denis je stvarno nesebičan i treba mu to priznati ... zapravo bila bi fora kad bi svi počeli to dijeliti kad ih obilazimo. Vijest o tome bi se među njima proširila lavinski pa vjerojatno sljedeći put kod neke druge bilo, ako donosiš dar molim te ne donosi one kurce imam ih već dovoljno i vratili bi se na dobre stare bombonjere.
Ma ne prigovaram ja zbog bombonjera, poanta je u tome da se bude originalan i poseban, a Denis to i je, zato mu svaka čast što je ideju podijelio s nama.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh