Prika Frane
Well-known member
Anemo, ne zajebavaj Maria321Šta koji k. mene spominješ, ti non-stop visiš s kurvama i pričaš s njima o svemu i svačemu pa pitaj njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anemo, ne zajebavaj Maria321Šta koji k. mene spominješ, ti non-stop visiš s kurvama i pričaš s njima o svemu i svačemu pa pitaj njih.
Ah, nema veze, to je najmanji problem, ja sam ti ko onaj Marko, što kasno na Kosovo stižeKolega jako mi se sviđa kako ste promijenili gramatiku radi lakše komunikacije sa kolegom Muratom![]()
![]()
![]()
Pa po turski običaji i je takoa brate marko raazvedka je moj brat
brate jel vecina ove cure daju de se joj lupeta po dupetu il kako kaze spanking il ima nekih i sto ne vole to i nece ti dozzvolit ( to bi mi bilo jako cudno) kakvo je tvoje iskustvo?Pa po turski običaji i je tako![]()
U duhu vase konverzacije,moram ti ispraviti prvu rečenicu. Kaže se : Mnoge volu da ih se lupa...ali ima ih i koje volu...Mnoge vole da ih se lupa po dupetu, ali ima ih i koje ne vole, nego samo lagani tap odnosno dodir, a ne slap ili više od toga, nemaju svi različitu podnosljivost na bol, nije nam živčani sustav svima isti
Zaboravio ubaciti "ne" u zadnji dio ispravkaU duhu vase konverzacije,moram ti ispraviti prvu rečenicu. Kaže se : Mnoge volu da ih se lupa...ali ima ih i koje volu...
Ma desi se omaška svakomeZaboravio ubaciti "ne" u zadnji dio ispravka
Murate odi sam kod jedne i javi nam kako je bilo. Opovrgni glasine ovih bledolikih. Svrši joj po minđi kao poklon za kolegu iza sebe.brate jel vecina ove cure daju de se joj lupeta po dupetu il kako kaze spanking il ima nekih i sto ne vole to i nece ti dozzvolit ( to bi mi bilo jako cudno) kakvo je tvoje iskustvo?
Iz mojeg višegodišnjeg iskustva, večina ih voli, no to će ti pokazati tek ako te malo bolje upoznaju i steknu neko povjerenje u tebe. Meni su same uzimale ruku da ih vučem za kosu, tražile da ih lupam po dupetu, a nekoliko njih i da ih kao gušim..to sa gušenjem mi je turn off btw, nisam ja za to. No, ponavljam, to će te izuzetno rijetko tražiti ženska koja te vidi prvi puta u životu.brate jel vecina ove cure daju de se joj lupeta po dupetu il kako kaze spanking il ima nekih i sto ne vole to i nece ti dozzvolit ( to bi mi bilo jako cudno) kakvo je tvoje iskustvo?
Sad je tebi jasno ono što nikome nije jasnoa sada je meni jasno zakaj ovi u Južnu Srbiju imaju samo 3 padeža, to su neki turski običaji dakle...
vi kolega ne razumijete da sam ja, u vrijeme kada se ne bavim kurvarlukom, lingvista ili da budem u duhu jezika, jezikoslovacSad je tebi jasno ono što nikome nije jasnoza to razumijet treba doktorat iz leksikologije ili barem iz antropologije
Ajmo svi odma u lingviste pa na kurve, iskreno nisam neki ekspert za to koliko god se trudio, a jesam trudio sam se, ali ovdje ima puno većih znalaca. Rado bi otišao kod neke prave za to da mi pruži uvodni treningvi kolega ne razumijete da sam ja, u vrijeme kada se ne bavim kurvarlukom, lingvista ili da budem u duhu jezika, jezikoslovac![]()
![]()
![]()
Slijedeću konverzaciju sa nekom random nepoznatom započinjem sa pitanjem - imaš li doktorat iz lingvistike?Ajmo svi odma u lingviste pa na kurve, iskreno nisam neki ekspert za to koliko god se trudio, a jesam trudio sam se, ali ovdje ima puno većih znalaca. Rado bi otišao kod neke prave za to da mi pruži uvodni trening![]()
Pa nije bitno dal' ga ona ima, bitno dal' ga ti imašSlijedeću konverzaciju sa nekom random nepoznatom započinjem sa pitanjem - imaš li doktorat iz lingvistike?![]()
![]()
Ako kaže - nemam, kako s njom dalje?????Slijedeću konverzaciju sa nekom random nepoznatom započinjem sa pitanjem - imaš li doktorat iz lingvistike?![]()
![]()
Brate ne znam odakle si ali stisni više muda i otiđi pa vidi sam. Moj ti je savjet nemoj ići na neku koja nema preporuku ili ovdje na forumu ili pozitivan review na EGE sajtu jer po mom iskustvu većina tih profila je fake, neki traže bonove , pare unaprijed , dosta i ne odgovara na poruku uopšte tako da nemoj bezveze rizikat živce i vrijeme na neku za koju i ne znaš dali postoji ( jedino da imaš kao backup neku potvrđenu pa ako ove propadnu odeš na njih , mada nebi ni to preporučio , čekaš bezveze uhvati te nervoza onda ti se sve popne na kurac pa ti se i slabo diže kad dođeš kod neke tamo 5 koju si kontaktiro ).ljudi zelim da vas pitam za cure koje imaju 0 reviews na egeu (verified normalno) jel idete kod takvih i kakvo vam iskustvo? jel ima uglavno fora zasto te cure imaju 0 reviews il to nije toliko bitno i jednostavno im niko ne ostavio a mogu da su dobri?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|