BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

kroz Kety prvo treba proci 4 puna autobusa, to je 200ljudi, ako svaki ima kurac prosjecne velicine 15cm i da svaki jebe prosjecno 20min, ako ima jednan ulaz i izlaz po sekundi, x 20min je 1200 ulazaka, pa ako to smanjimo za 30% jer taj tempo tesko ko moze izdrzati, to je cca 800 ulazaka x 15cm = 120m kurca po jednoj jebacini x 200ljudi = 24tis. metara kurca prodje kroz nju, tj. 24km kurca
Tek kad isprazni jaja svojim najvjernijim folowerima i obozavateljima, a to je 24 kilometara posla primanja kurceva, dolazimo mi obicni smrtnici na red za praznjenje
Cekaj, da li sam ja ovo dobro izracunao, 24km??? my god
da li ima neki dobar matematicar ovdje da ovo provjeri
Katty mora uvest opciju gangbang da bi svi stigli na red 😂

Dvoumim se za sutra između Lavinie i Mariane. Nešto se pričalo da Mariana ima novi broj koji nije objavljen. Može li netko proslijediti novi u privatnu?
Hvala

Nisam bio na kurvama ima preko god dana. Probo sam s ovom jer je jeftina a ima dobru guzu. Slike su iz mlađih dana, sad je još uvijek mlada, ali nema takvu guzu i ima više kila. Još uvijek je u zdravom rangu debljine, sam kaj ja volim mršavije cure. Ne priča eng, zvala me preko video poziva prije sastanka. Moro sam slikat kad sam došo na adresu. A sad ses, cuclala ga je minutu, nije se niti digo već je htjela jebačinu, dođemo mi do jebačine, ona se dere fuck me fuck me i prenemaže se, a ja se nisam ni zagrijo. To mi je baš bio turn off. Ja sam pacifista i izbjegavam konflikte, kad idem na kurve uredno platim, a ako mi se ne sviđa samo odem, ne raspravljam se, ali pričam s njima ako pitaju, malo smo pričali kao kaj je bilo, al sam izgubio volju pa joj nisam imo kaj za reć, fizički nije izgledala kak sam si zamislio i nisam bio narajcan iako nisam jebo ni drko 4 dana. Eto to je to od mene. Kad dođe plata slj mjesec idem na nekaj dobro. Ove jeftine nisu pouzdane iako ih ima dobrih

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh