Ok, hvala ti, budem je kontaktirao pa kada mi kaže adresu mogu odlučiti.Da, znam da si rekao da ti je bitna diskrecija, da te nitko ne vidi, pa ti ukazujem da lokacija nije bas diskretna, da ne bi bilo da nisi znao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, hvala ti, budem je kontaktirao pa kada mi kaže adresu mogu odlučiti.Da, znam da si rekao da ti je bitna diskrecija, da te nitko ne vidi, pa ti ukazujem da lokacija nije bas diskretna, da ne bi bilo da nisi znao.
ja si nekak mislim, ne tražim tu utjehu, tražim neki trenutni užitak i neka lijepa sjećanja da me griju za 20-30 godina kada mi se pimpek viđe neće dizati...tak si nekak ja opravdavam ovaj sportNema tu priče. Ako itko očekuje nešto više od patnje, boli u novčaniku i neispunjenih obećanja, neka ide dalje. Neće naći ništa bolje, a najmanje utjehu. Broj pičića koji dolazi je beskrajan, a namještaja i posuđa u kući sve manje. Minusi su već odavno ispucani...
Rekao bi da su sami krivi za to kad malo malo bacaju fake oglase na EEG za Bj.Od početka ove godine u prosjeku svaka dva tjedna dolaze po dvije u BJ koje su legitimne.
Najčešće govore da se ne budu vraćale jer nas malo dolazi jebat.
A ja ne mogu sve sam, sokole moj,
već prodajem stvari i namještaj iz kuće da dođem do love za pičke.
A susjedima i svojima doma lažem da dajem stvari u Caritas, užasan sam
Ma kurac će te grijati sjećanja. Kad mi je grijanje isključeno u kući, zajebano je koliko god se ja sjećao...ja si nekak mislim, ne tražim tu utjehu, tražim neki trenutni užitak i neka lijepa sjećanja da me griju za 20-30 godina kada mi se pimpek viđe neće dizati...tak si nekak ja opravdavam ovaj sport
Ta je fejk.Rekao bi da su sami krivi za to kad malo malo bacaju fake oglase na EEG za Bj.
Pitam se jel ova stvarno u Bj ili je isto fake.....
Ok dali je sad koja od 3 u bj no fakeOd početka ove godine u prosjeku svaka dva tjedna dolaze po dvije u BJ koje su legitimne.
Najčešće govore da se ne budu vraćale jer nas malo dolazi jebat.
A ja ne mogu sve sam, sokole moj,
već prodajem stvari i namještaj iz kuće da dođem do love za pičke.
A susjedima i svojima doma lažem da dajem stvari u Caritas, užasan sam
Sve su fake. Bila je jedna Isabelle prošli tjedan, došla isto kad i rumunjka, ženska je bog bogova bila, ali je nitko nije ni pitao. Šta će, pokupila se i ode, tko vas jebe židovi škrtiOk dali je sad koja od 3 u bj no fake
Cudno mi je I da idu uopce u Bjelovar, em je to gradic em ljudi tamo nemaju para, cudi me da to ne znaju, bez uvrede nixau.Sve su fake. Bila je jedna Isabelle prošli tjedan, došla isto kad i rumunjka, ženska je bog bogova bila, ali je nitko nije ni pitao. Šta će, pokupila se i ode, tko vas jebe židovi škrti
Ma mene hebe što moram sve kontaktirat da bi znso da li su stvarno u bj. Sve koje kažu da su i hotelu su fake.Sve su fake. Bila je jedna Isabelle prošli tjedan, došla isto kad i rumunjka, ženska je bog bogova bila, ali je nitko nije ni pitao. Šta će, pokupila se i ode, tko vas jebe židovi škrti
Bio si, kako znaš?Ta je fejk.
Jedni te isti fake profili se vrte po svim gradovima, vec se manje vise zna koji profili su to.Bio si, kako znaš?
Ista šablona poruka se dobije od svake koja je lažna. Postavit ću tekst iz poruka ovdje čim vremena uhvatimBio si, kako znaš?
Sta mene prozivas.Cudno mi je I da idu uopce u Bjelovar, em je to gradic em ljudi tamo nemaju para, cudi me da to ne znaju, bez uvrede nixau.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|