Pozdrav braćo kurbojebci.
Vrijeme je da vratim dug zajednici. Pokušavam se skinuti sa ovog ali ide, slično kao s dijetom. Ako uspijem barem da ostavim jednu recenziju. Do sada sam išao na provjerene i hvala forumašima. Jučer nešto drugačije. Posjetio Asiu.
Dogovor lagan i brz, s pimpom, jer cura ne zna beknuti engleski. 1/2 ćuke 100 eurića.
Lokacija nedaleko Zapadnog k.
Cura ista kao na slikama, lijepo lice, zgodna, mlada, kaže 23 izgleda i mlađe. Visina cca 160, sitna, pettit, skladno građena, mala fina guza, uzak struk. Sisice jedva 1 ali bradavice velike, ne bi ih se posramila ni velika sisa, kao 2 mala pimpeka (što me razveselilo ali samo kratko jer ih neda baš dirati). Kosa miriše na svježe opranu.
No GFE bilo kojeg oblika. Odmah krece na pusenje s kabanicom( nikad ni ne tražim drugacije) nakon 2 min postavlja se u pas pozu. Uglavnom on nje ni glasa, leži i gleda u stranu. Dodire tolerira ograničeno. Kao što ne radi ništa drugo tako ni ne požuruje niti gleda na mob. Osim toga je simpa i ugodna. Prednost takvog pristupa je da sam uz potpunu kontrolu mogao tempirati kraj na zadnjoj minuti. Na ulasku je cimerica spavala na kauču u boravku na izlasku je bila budna i na mobu.
Uglavnom otišao sam veselo pjevušeći....