BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Dadad vidi se po spamovima da sam ja svakome poklopac ,pa normalno da tebi netreba recenzija kad nisi iso zadnjih 5 god 😂haha samo nemoj ostati pisati ko zadnji put sam sa sobom jedno 2 sata🤔🤔🤪
Vidim da pratiš moje postove, toliko o vremenu na forumu, baš si pametan posao našao. A onda pišeš da nisam išao 2 godine, pa onda da nisam išao 5 godina, odluči se jer ovako izgleda da preskačeš ko senilni starac. De, provjeri molim te kad sam zadnji put išao.
Za tvoju informaciju, ako ne pišem recenzije ne znači da ne idem, samo eto, baš tebi radoznalom, ne želim reći gdje idem. A tvoje su mi recenzije pomogle jedino da ne idem tamo gdje ti ideš iako ni jedne nikad nisam pročitao niti ću. Probaj shvatiti to ako možeš i daj me zaobiđi isto ako možeš.

130/0.5
Stan centar, uredan. Engleski tak tak. Ljubljanu ne radim, a inace ni BJ, al ova je krenula prije neg kaj sam ju uspio zaustavit, dosta solidno je to (s kabanicom). Akcija jako dobra, GFE na visokoj razini fkt. Sve u svemu, preporuke.

130/0.5
Stan centar, uredan. Engleski tak tak. Ljubljanu ne radim, a inace ni BJ, al ova je krenula prije neg kaj sam ju uspio zaustavit, dosta solidno je to (s kabanicom). Akcija jako dobra, GFE na visokoj razini fkt. Sve u svemu, preporuke.
U oglasu piše da je 150eu pola sata. Jesi to spustio ili je inače cijena 130eu pola sata?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh