BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Posjetio u srijedu, Jade, oglas vise ne pronalazim
Slike koje su uz oglas odgovaraju, mlada dama, sise super, pica nakom malo milovanja odmah mokra.
Prostor kod Sabora, Tita Brezovackog, dvije u prostoru.
Uzeo 1 sat, 150 europijana, nakon mazenja, oral bez, gumica i par poza i prvog pucnja, sve dalje pacenje, cijelo vrijeme na mobitelu, dopisuje se , gleda neke videje, nazalost vrlo lose iskustvo...ponoviti necu sigurno, kaze da odlazi za Split
Izgled dame 4/5, prostor 2/5 jedna soba otvorena, druga otvorena, ponudi tusiranje, dobio cisti rucnik

🇭🇷 Exclusive Intimate Experience 🇭🇷

A sweet yet irresistible girlfriend-style encounter, created for desire, comfort, and real connection.

Affectionate, attentive, and present — I’m here to please, spoil you, and explore your desires and pleasures with warmth and passion. Sensual body-to-body moments, teasing energy, and authentic GFE vibes.

💎 Investment
150€ — 1 hour
100€ — 30 minutes

💫 More than a service. A craving you’ll want to relive.
🧼 Respect, discretion, and excelle

Dakle, dogovorio susret s Melissom

Kad tamo, vrata otvara Luna

Načelno se slažem da se treba okrenuti kad te dočeka druga, ali ovo mi je bilo ugodno iznenađenje jer sam još prije pokušao kontaktirati Lunu, ali bez uspjeha. I sad kad mi je otvorila vrata nisam se mogao okrenuti.

Ima već recenzija pa neću otkrivati toplu vodu, ali moram reći da se stvarno radi o ženi kakva se ne susreće često. Slike nisu dorađene, meni još bolje izgleda uživo, engleski govori savršeno, očigledno obrazovana, iskusna, elokventna, čista, uredna, bez silikona i jebeno ženstvena. Čisti ručnik... Kod nje sve kako treba biti.
200/60

Još kad agencija ne bi slala klijente random curama, ne bi bilo prigovora.

Načelno se slažem da se treba okrenuti kad te dočeka druga, ali ovo mi je bilo ugodno iznenađenje jer sam još prije pokušao kontaktirati Lunu, ali bez uspjeha. I sad kad mi je otvorila vrata nisam se mogao okrenuti.

Ima već recenzija pa neću otkrivati toplu vodu, ali moram reći da se stvarno radi o ženi kakva se ne susreće često. Slike nisu dorađene, meni još bolje izgleda uživo, engleski govori savršeno, očigledno obrazovana, iskusna, elokventna, čista, uredna, bez silikona i jebeno ženstvena. Čisti ručnik... Kod nje sve kako treba biti.
200/60

Ovdje je madam u pitanju ili ti pimpica🤣.

200/60

Prilično sam siguran da su ove cure pod istim "kišobranom":

Prije koji mjesec sam se dogovarao sa Mel, a vrata mi je otvorila Vicky. Neki dan se opet pokušavam dogovoriti za Mel, kaže nema je, ali ima Melissa. Na kraju sam otišao drugdje. Neprofesionalno je to. Bilo bi fora da sam otišao kod Melise, a otvori mi opet Vicky.
🙃

Olakotna okolnost je što su sve cure stvarno jebozovne.

Ma lik vrti melissu, sophi i lunu u istom stanu.
Valjda ovisi kojoj se radi tu dobijes...
Doslovno, vidim ovom uvalilili melissu umjesto prve, sad umjesto melisse uvali lunu. Cirkus

Valjda sve 3 rade, al koja je slobodna toj da posao. Imaju sigurno neki ratio da se 80-90% nece okrenut, i boli ih kurac. Gledaju lovu, biznis, profit. ''Jebes musterije'' :D

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh