Prika Frane
Well-known member
Tupoglav si jer ti je boca vina od 5 eura trošak za popizditi. Pa koliko sam puta potpuno nepoznatoj osobi platio cugu ili pomogao s nečim. Tebi je 5 eura pažnje granica koja se ne prelazi? Znaš li da neki momci idu kod njih iz čistog zadovoljstva, a ne zbog liječenja frustracija? Frustriran si, dao si neku lovu i sve iznad toga je tebi ispid časti, jer eto, ako netko još kupi bocu običnog vina za bolje druženje, tebi je to no go zona!!!Ja sam tupoglav a ti kurvi kupujes poklone?
A ok.
Frende, nema potrebe da demonstriraš silu jer si eto sposoban dati 100 ili 200 eura da bi se netko družio s tobom. I ni centa više. Jeftin si, i to žene, ili kurve, a to su isto žene, prepoznaju. Koliko god ti mislio da si nadmoćan jer si eto platio, zaboravit cete istog momenta kad odeš. Ti uživaj u iluziji da si bad motherfucker jer si kupio sat vremena nečijeg života koje si zaradio i prodao svoje vrijeme nekom drugom, ali kod njih ostaje tvoj dio tvog rada i vremena, tvog novca. Svi se mi prodajemo, da dođemo do novca, ovisi na koji način. Al ti si častan u svojoj glavi, ajde super, uživaj u iluziji.