BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ovaj korisnik sa forumu
dd8800
pet zadnjih postova, a ima ih ukupno 12. piše za ovu
da je danas bio s njome i da ide sutra u Zagreb i da će onda aktivirat oglas. Oglas je aktivan dok ovo pišem. On je njezin agent. To ja mislim.

Ovaj korisnik sa forumu
dd8800
pet zadnjih postova, a ima ih ukupno 12. piše za ovu
da je danas bio s njome i da ide sutra u Zagreb i da će onda aktivirat oglas. Oglas je aktivan dok ovo pišem. On je njezin agent. To ja mislim.
Kolega, nisam njezin agent, samo nisam previše aktivan na ovom forumu, rekla je da ide u Zagreb i Osijek i onda doma, pretpostavia sam da ide prvo u Zagreb.
I opusti se malo, ne tribas odmah etiketirati ljude, nismo na političkom forumu😂

Kolega, nisam njezin agent, samo nisam previše aktivan na ovom forumu, rekla je da ide u Zagreb i Osijek i onda doma, pretpostavia sam da ide prvo u Zagreb.
I opusti se malo, ne tribas odmah etiketirati ljude, nismo na političkom forumu😂
Sada sam pogleda na ege-u, trenutno je u Zadru, kao i sve cure, promin ce jos dva-tri grada i ide doma pa se vraca ponovno kada bude sezona, oglas ti je u nastavku:

Sport je jednostavan, ja njoj lovu a ona meni picke. A onda se pojave romanticari sa poklonima pa kurve (pazi: kurve a ne tvoje cure) zakljuce da za istu svoju picku mogu dobiti vise love.
Richard Gere i Julia Roberts zive samo na filmu, znas.
Pa jebote isus nije boca vina ili bomonjera od 5 eura poklon kao parfem od 150 eura. Boli te kurac za 5 eura ako ces imat super uslugu, kako ste svi redom ogorceni i tupoglavi.

kaj da velim, red head :P
imo tko kakvu preporuku, iskustvo?

kaj da velim, red head :P
imo tko kakvu preporuku, iskustvo?
Ova zadnja Luiza je jedino provjerena.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh