Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam uzeo nick Kreten ali ti si stvarno kreten. Ne diraj u obitelj bilo čiju . Znači to sto si napisao kNadam se da su ti mama, sestra i žena bile takvo zlato od djevojaka i da će ti i kćerke biti takvo zlato od djevojaka. Vidim da to iskreno cijeniš.
Ne čitaš moju recenziju sa razumijevanjem. Nisam se dopisivao sa Sofiom nego sa agentom i ulaz u zgradu ima parlafon. Tako me mogla provjeriti. Zašto bi ja netkome slao sliku ako ga nepoznam. Sa slikom ti nađu profil na društvenim mrežama. Kako ja mogu znati s kim se ja dopisujem ako nisam prije bio kod te osobe. A čitajući forjm unazad naletićeš da je bilo ucijena od agenata. Pametnom dosta.Sofia nije bahata, bas naprotiv ona je zlato od djevojke. Druga stvar je sto je oprezna i ne zeli primiti svakog jer je imala negativna iskustva. Ja sam joj poslao selfie bez po muke.
Pretpostavljam da sam se i ja dopisivao sa operaterom. Kad komuniciram preko Wappa ne mogu znati s kim točno komuniciram.Ne čitaš moju recenziju sa razumijevanjem. Nisam se dopisivao sa Sofiom nego sa agentom i ulaz u zgradu ima parlafon. Tako me mogla provjeriti. Zašto bi ja netkome slao sliku ako ga nepoznam. Sa slikom ti nađu profil na društvenim mrežama. Kako ja mogu znati s kim se ja dopisujem ako nisam prije bio kod te osobe. A čitajući forjm unazad naletićeš da je bilo ucijena od agenata. Pametnom dosta.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|