BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

u zadnjih par mjeseci što god da pokušam dogovoriti - ništa, ili nude neke lude termine, ne odgovaraju, zajebu kad dođeš na adresu, baš taj dan rade samo outcall, razvlače dogovor po 2h i sl... pokušavam opet nešto dogovoriti, probam sa svim favoritima i normalno, ne mogu ništa dogovoriti pa reko da probam na neviđeno.
preferiram istočne cure (ex sssr), je da me rijetko dočeka cura sa slike, ali do sada su sve zamjene bile prihvatljivog izgleda
kontaktiram:
dopisivanje kreće malo čudno, onda traži video call, mislim si da ili ne, pa kad malo bolje razmilim, ako se i javi bar znam što će me dočekati, i za neko čudo javi se cura sa slike, dogovorimo se preko video calla, adresa je blizu trešnjevačkog placa, dođem na adresu i sad traži da joj slikam novce... nisam imao takva iskustva do sada i retardirano je slikati novce na cesti, ali ajde, poslikam i idemo dalje, da mi upute koji je ulaz, kat, apartman.
za neko čudo dočeka me cura sa slike, profil je točan, cura je tih dimenzija, ima možda koju kilicu viška, u stilu trbušne plesačice, slike jesu provučene kroz filtere ali je zgodna u živo, engleski priča ok, nije ukočena i hladna, čak malo i forsira zajebanciju.
apartman je novo uređen i čist, ručnik je bio čist.
što se akcije tiče, na bj se nije dugo zadržavala i puši ga bez, u akciji sudjeluje, nisam zahtjevan pa ni nemam zamjerke
ugl cura je stvarna, do sada mi je jedino Vika bila realnije prikazana na profilu
cijena je kako i piše na profilu, ne volim davati više od 200€ po satu, ali ajde, draže mi je njoj bilo dati 250/h nego 150/h nekoj debeloj, maloj latini, masne kose, koja ne zna engleski i misli da je bogom dana jer je ugradila silikone

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh