Slazem se. Htijjeo otici kod neke,neznam joj sada ime, a docekalo me malo kinesko govno. Pomislio sam da je to neka madam koja prosljeduje i rasporeduje musterije,kad ona mene pita "dali mi odgovara"(!?). Nisam htijeo biti bezobrazan pa sam samo rekao adio mada sam se smrzao i izgubio nekoliko sati. Palo mi napamet da svaka od tih kurvi dobro zna koliko vrijedi pa nemojte ocekivati da cete za 100 € dobiti neku koja moze dobiti 150€. Ne mora ova prva biti losa ali trazi upravo onoliko koliko i vrijedi. Ova Kineskinja nije ni u rangu onih sto traze 70€. Dakle radi se o Petracicevom trgu 3,iznad Vlaske. Ne ici tamo.
Bio sam kod ovih "Azijatkinja" koje imaju trenutno oglase na euroeskortu. Potrošio sam cijeli petak navečer da bi se dogovorio s njima, došao na adresu, strpljivo čekao i na kraju na obje adrese na koje sam došao dočekale su me stare azijske babe. Možda je netko imao bolje iskustvo od mene s ovim novim oglasima, ali meni se čini da su svi potpuno fake. Ne trošite vrijeme uzalud.