BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Mislim da ce tako i biti. Škicnuo sam EGE za tajland i cifre su top, a vidio sam da oni isto imaju neku svoju stranicu... cifre su 50-100e sat, i to ove cijene bliže stotki su takve cure kao nama ovdje za 250-300 sat.

Kazem, nije mi samo jasno zasto ih je puno po susjednom balkanu (koji nisu EU) i cifre tamo su im ok... 120-150e/sat
Bio sam u Pattayi pred nekoliko godina i cifre su bile 100 dolara za cijelu noć, štemaš dok ti ne dosadi, i izbaciš ju iz apartmana, zoveš drugu. Ima ih koliko ti srce želi.

FAKE
FAKE

Ok djevojka, bio 1h, oral bez, ne priča engleski uopće nažalost, ali ja pričam španjolski pa smo se tako sporazumijevali nekako. Ima ogromnu guzicu. Nije najbolje iskustvo ikad ali je dobra. Bila je stvarno draga.

Bio dva puta iako ne znam zašto. Da se nabijat jako, submisivna je dosta. Ali, uvijek postoji ali, meni jednostavno pre niska, imam osjećaj da je manja od 1,50m. Dalje, prvi put kad sam bio je bazdila na alkohol. Jako čudno ponašanje, kao da se drogirala nekad u životu.

Top 3 najzgodnije s kojima sam bio preko EGE-a, ali jednostavno ne bih ju nikad ponovio. Hladnija od najhladnijih Ruskinja. Mrtvo puhalo, kao što ju je već netko opisao. Ne može ništa, ne smiješ ju pretjerano dodirivat, itd.

Zanimljiva cura, luckasta, vesela. Oral sa, ali pušila mi ga je 20 minuta i u 5 različitih poza. Blago submisivna. Top guzu ima stvarno i mlada je. Preporuke.

A sad, povratak u Ameriku, do sljedeće zime vas samo čitam. Bio sam stvarno s dosta djevojaka, nekih se vjerojatno ni ne mogu sjetiti, pa se javim možda s nekom recenzijom.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh