Prika Frane
Well-known member
Lešo oslić, u tom stilu ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, šteta, jel se bar htjela ljubit?Da…fizicki potencijal a karakter lešo
A joj, tako lošeLešo kokoš cekinuša.
Pozdrav mozes mi poslat link u inbox kod koje idesVidio sam oglas nije losa otici cu ovaj vikend do nje
Pa jeste vi realniImao sam i ja takvu, ugodno druženje, komplimenti, dodali se i na instagram, sve super, dopisivanje, planovi za druženje, večeru itd. - na kraju to ispadne da ona vidi samo bankomat u meni i to je to
I mene zanima javio joj se dobio poruku da je u Zg mjesec dana i to je to niti gdje je u prostoru niti nikakvog drugog odgovorajel na kraju neko otiša kod nje? vidim da je cijena preko noći skočila
Od 4.1 Je u svom prostoru. Sada samk outcall. Al nije vam to picka vrijedna te cijene. Bio sam jednom slucajno u drustvu likusa kao da je prebijena od neke drogeI mene zanima javio joj se dobio poruku da je u Zg mjesec dana i to je to niti gdje je u prostoru niti nikakvog drugog odgovora
I mene zanima javio joj se dobio poruku da je u Zg mjesec dana i to je to niti gdje je u prostoru niti nikakvog drugog
Samo outcall zasada,kod frenda je u stanu,kada drugi put dođe onda smo kod njeI mene zanima javio joj se dobio poruku da je u Zg mjesec dana i to je to niti gdje je u prostoru niti nikakvog drugog odgovora
Sta si bio s njom?Samo outcall zasada,kod frenda je u stanu,kada drugi put dođe onda smo kod nje
Nisam bio,napisala mi jeSta si bio s njom?
Ma uzeo bi i ja apartman nije problem kad bi odgovorila i rekla kad gdje koliko...
Cini mi se da je to lazan oglas neko zajebava da je dosla stvarno tu ta cura vec bi radila na velikoNisam bio,napisala mi je
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|