BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Mozda glupo pitanje ali bi li one prihvatile ako ih upitam jer mi treba partnerica na putovanju na koje cu ici,ono bazen,jacuzzi,dobar grad a neda mi se sam ici
Nećeš ih impresionirati dobrim gradom, bazenom ni jacuzzijem. Iako mlade, kurve su prefriganije od tebe i držat će se tarife a tebi se onda to neće isplatiti. Pogledaj ova zadnja 4 oglasa tu na temi i vidi pošto je 6 ili 12 sati pa ćeš dobiti dojam koliko je dan, dva. I naravno, nisu ni one lude, tražit će lovu unaprijed jer računaju da ih možeš uvijek izbaciti iz auta ili hotela. Htjet će se osigurati. Samo ih lova može impresionirati, a ti si im samo novčanik. Dok to imaš u glavi, uživaj.

Mozda glupo pitanje ali bi li one prihvatile ako ih upitam jer mi treba partnerica na putovanju na koje cu ici,ono bazen,jacuzzi,dobar grad a neda mi se sam ici
Imas seeking za te stvari, ali ti preporučujem da se ne javljas našim curama iz ex-yu regija, jer su sve preumisljenje i po meni čak i dosadne. Pokupi neku Ruskinju u Beču ili iz Slovačke, Mađarske, jug Njemačke. Tarifa obično ti je cca 1k po danu, ali ovisi o više faktora kao npr kakvu kemiju imate, kak izgleda, kolko je iskusna, što tražiš od nje etc

Imas seeking za te stvari, ali ti preporučujem da se ne javljas našim curama iz ex-yu regija, jer su sve preumisljenje i po meni čak i dosadne. Pokupi neku Ruskinju u Beču ili iz Slovačke, Mađarske, jug Njemačke. Tarifa obično ti je cca 1k po danu, ali ovisi o više faktora kao npr kakvu kemiju imate, kak izgleda, kolko je iskusna, što tražiš od nje etc
Na kojoj stranici da trazim ruskinje u becu itd

Btw link
Seeking

I moraš pretplatu uplatiti, nije prevara

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh