BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Zalutali ste od teme totalno. Molim vas bez rasprava o tome kako se ponašati ili započnite novu temu s tim što da, a što ne.

Mene samo zanima jeste li naletjeli na kakvo rusko/ukrajinsko (može i drugo slavensko) blago?

Nije ni čudo da je 200 pa evo i 250 postalo normalno pored ovako patetičnih paćenika koji još i hvale jedan drugoga. Šta je zrelo što sa 30 godina troši veliki novac na narkomanke kurve kroz koje su prošli kilometri kurca i još im jadan podilazi kao da one plaćaju njega. Sve radi smrdljivog komadića mesa i kratke lažne iluzije. Da kod većine je usmrđen gljivicama i koječime nakon tolike kilometraže makar ga trenutno tretiraju i namirišu. Zrelo bi bilo da u tim godinama gradi nešto za svoju budućnost i budućnost svoje obitelji koju nikad neće ni imati. A ako je već ima, jadni oni i on.
Cringe teski brate, seres tu a i sam idea po kurvama. Sta te boli kurac sta covjek ima il nema u zivotu, tu smo da recenziramo kurve a ne da pametujemo. Nekad je bolje sutit

Cringe teški je kad pičkopaćenik daje savjete i bonton kako se ponašati s kurvama, a drugi pičkopaćenik ga još hvali. Jebem te živote. Idem vrlo rijetko, a savršeno dobro funkcioniram i bez njih. Nek ide tko kud želi, ali nek ne piše bonton ljudima koji su jebali dok on nije bio ni u planu. Pogotovo da ih hvali i kad je nezadovoljan jer se paćenik nada nečemu ekstra, par minuta ekstra s kurvom jbt. Diže ih u nebo fanboy, kao da im još treba dizati ego. Ne znam jel se sa svojom mamom ponaša kao sa damom ili je to rezervirano samo za kurve. I za kraj odlazak kurvama zaista nije nešto čime se treba hvaliti. Kao što kolega reče one zadovolje i debele i stare i ćelave i bez ruke i bez noge...tako da ako se time hvališ i još si mlad, onda si baš u kurcu. U ranije vremena bi se reklo jebeni luzer. A još pisati drugima kako treba se treba ophoditi s kurvama je dno. Jer eto "uspješan" je u "hobiju". Nit je to hobi niti si ti uspješan stari moj, nego kurvama, kriminalcima i švercerima ljudi daješ brdo love za malo iliuzije.
.

Cringe teški je kad pičkopaćenik daje savjete i bonton kako se ponašati s kurvama, a drugi pičkopaćenik ga još hvali. Jebem te živote. Idem vrlo rijetko, a savršeno dobro funkcioniram i bez njih. Nek ide tko kud želi, ali nek ne piše bonton ljudima koji su jebali dok on nije bio ni u planu. Pogotovo da ih hvali i kad je nezadovoljan jer se paćenik nada nečemu ekstra, par minuta ekstra s kurvom jbt. Diže ih u nebo fanboy, kao da im još treba dizati ego. Ne znam jel se sa svojom mamom ponaša kao sa damom ili je to rezervirano samo za kurve. I za kraj odlazak kurvama zaista nije nešto čime se treba hvaliti. Kao što kolega reče one zadovolje i debele i stare i ćelave i bez ruke i bez noge...tako da ako se time hvališ i još si mlad, onda si baš u kurcu. U ranije vremena bi se reklo jebeni luzer. A još pisati drugima kako treba se treba ophoditi s kurvama je dno. Jer eto "uspješan" je u "hobiju". Nit je to hobi niti si ti uspješan stari moj, nego kurvama, kriminalcima i švercerima ljudi daješ brdo love za malo iliuzije.
.
Nek si ti njemu reko

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh