Meni je oba puta bilo vrhunski i nezaboravno i oba puta me sama pitala da ocemo li 2. rundu.dosta se o njoj pisalo, čak i negativno. meni je prvi put bilo vrhunski a već drugi put i ne baš jer je postalo previše prometno kod nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je oba puta bilo vrhunski i nezaboravno i oba puta me sama pitala da ocemo li 2. rundu.dosta se o njoj pisalo, čak i negativno. meni je prvi put bilo vrhunski a već drugi put i ne baš jer je postalo previše prometno kod nje
Ja bio neki dan kod nje isto i vrhunski je biloMeni je oba puta bilo vrhunski i nezaboravno i oba puta me sama pitala da ocemo li 2. rundu.
Ne javlja se vec par dana ocito veliki promet kao i ovaJa bio neki dan kod nje isto i vrhunski je bilo
Kakve sise i dupe ima, pogotovo sise, ne mogu bolje bit još tak prirodne
Kod nje i Irine mi bilo najbolje zasad, iako bi ipak opet išao kod Ivy radije da biram između njih dvije jer mi je fizički puno privlačnija
Uff ja san gusta Boga svoga, za mene pravi gfe a narocito drugi put kad smo procakulali i grlili se...Ja bio neki dan kod nje isto i vrhunski je bilo
Kakve sise i dupe ima, pogotovo sise, ne mogu bolje bit još tak prirodne
Kod nje i Irine mi bilo najbolje zasad, iako bi ipak opet išao kod Ivy radije da biram između njih dvije jer mi je fizički puno privlačnija
Hahahaha, svaki put me stegne oko srca kad javi koji dan ranije da dolazi, nije malo dat trista eura i uvijek se pitam jesam li lud, ali svaki put odlazim od nje presretan i prezadovoljan jer takav pristup i energija vrijede svakog centaTi si pukao za tom Maykom stvarno ko kokica![]()
Koliko usluga...ta možda i bicikle popravlja
Dali je možda tko bio?
Ta je vec bila tu i receinzije su i onda bile grozne. Ocigledno za izbjegavanje.
Katastrofa 0/10.
Kao prvo, uzasne sise, oziljak ogroman, bas ruzno za vidjet. Drugo, ulazim i sva je vazna i hladna, nece poljubac, zagrljaj, nista. To inace ukrajinke/ruskinje budu tak, i to samo neke.
Dalje, krevet je visok valjda 20 cm znaci nemos jebat stojecki, pitam ja da ju jebem stojecki uz zid, nemoze. Krevet takoder iznutra neki mekan, suplji, nemos jebat NIKAK. Pozuruje sa ''cum baby'' i jedva je docekala da kaze da je vrijeme isteklo pa sam joj se izdrkao po sisama. Takoder vrijeme oduzeto od toga sta sam ju cekao da otvori vani vrata, da se popnem gore, dok sam se istusirao i poceo, proslo je 7 minuta od ''njenog brojanja''.
Sve u svemu, stvarno se ne sjecam losijeg iskustva ove godine, a posjetio sam sigurno 50ak cura.
Usluge nisu ukljucene u cijenu, pa prije nego sto navalite, provjerite koliko vas sve to dode. Na primjer analni popravak bicikla je dodatnih 100. Navela je samo stvari koje "voli" ali ne znaci da nece biti dodatno naplaceno.Koliko usluga...ta možda i bicikle popravlja![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|