BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Evo malo negativnih recenzija.
Otišao kod Tiane i naravno da ova cura ne postoji, dočekala me neka ružna ženska koja samo ima sličnu kosu kao Tiana i ništa drugo, naravno da nisam platio... Okrenuo se i otišao kući.

A ovo je razočaranje života... Bilo mi je sumnjivo kad mi je rekla da će mi dat 3 sata za 300€,pa kasnije je promijenila cijenu jer je znala da ću doći i stavila na 450 €, da na kraju totalno neka druga cura ispala iz paštete, opet ima sličnost samo po boji kose i ništa drugo... Cura neispavana i jako lošeg izgleda i jako ne zainteresirana.

Evo malo negativnih recenzija.
Otišao kod Tiane i naravno da ova cura ne postoji, dočekala me neka ružna ženska koja samo ima sličnu kosu kao Tiana i ništa drugo, naravno da nisam platio... Okrenuo se i otišao kući.

A ovo je razočaranje života... Bilo mi je sumnjivo kad mi je rekla da će mi dat 3 sata za 300€,pa kasnije je promijenila cijenu jer je znala da ću doći i stavila na 450 €, da na kraju totalno neka druga cura ispala iz paštete, opet ima sličnost samo po boji kose i ništa drugo... Cura neispavana i jako lošeg izgleda i jako ne zainteresirana.
Tako kad se okrenete i odete jer nije ta sa profila, da li vam zbog toga znaju napisati neku glupost na Numbusteru?

Pa nema previse smisla ali neke te nece primiti zbog komentara tamo, pogotovo ove sto su independent.

A ako uzmes novi broj, onda su sumnjiv zasto nemas komentara 😂
Odbio sam njih bar 15 ili nisam dosao ili se okrenuo na vratima u zadnjih 3 mjeseca..nikad da ijedna nije odg.na poruku..sa istog broja stalno.one su bas olicenje iskrenosti i pouzdanosti,znaju i same da je to sranje

To svako moze provjeriti, samo skines app.

Problem je u tome sto se kurve uzbudjuju sta se pise tamo, zbog toga nekima ne odgovaraju/ne primaju ga.

Dovoljno da ti neka agencija sjebe broj s lazima pa da te druge zbog toga ne primaju.
Pa ja sam bio skinuo tu aplikaciju i upisao sam svoj broj i nije bilo doslovno niti jednog komentara. Sad ili nisu ništa pisale o meni ili mi nije ništa pokazalo jer sam provjeravao sa istog mobitela na kojem koristim taj broj.

evo jedna vrijedna informacija za 'braću po oružju' 💪

- https://www.hzjz.hr/sluzba-promican...e-se-mozete-besplatno-i-anonimno-testirati-2/

Testiranja će se provoditi (uključujući subotu i nedjelju), od 17. studenog do 24. studenog (osim 18.11.) u Zagrebu, u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, na adresi Rockefellerova 12 (prizemlje), od 15 do 19 sati.

Anonimno i besplatno, ja planiram otići 😎
Hvala, i ja također, ovo je jedna od najkorisnijih informacija koju sam dobio na ovom forumu. Ja sam išao prije par godina zadnji puta, još su kune bile aktualne i platio 1200 kn, tko zna koliko bih sada platio.

Tako kad se okrenete i odete jer nije ta sa profila, da li vam zbog toga znaju napisati neku glupost na Numbusteru?
Nije me briga šta će napisat, ali zasad nemam nijedan loš komentar... Ja sam jako pravedan i uvijek platim dobro ako se cura drži dogovora i ako ništa ne mulja... Tako da ne žele ništa loše napisat jer znaju da su one ukrivu a ne ja. Pogotovo ako nije ta cura sa slike... Nije me briga ako se udebljala 3 kg ali ako je druga cura uživo to je već druga priča.

Pozdrav ekipi iz Zg. Sutra sam u zg-u pa me zanima jel neko bio kod ovih ? Namjeravam posjetit jednu od njih pa mi vi predložite

Moram reći da sam otkrio pravi dragulj na sceni, ali i ovaj put se morao pojaviti Ali, no krenimo redom.
Bio sam kod Tinne.

Nakon provjerene Megan koja više nije tu u Zagrebu (uostalom kao nijedna latina kod koje sam bio) odlučio sam otići u istraživanje.
I tako sam odlučio kontaktirati Tinnu. Dogovor lagan, nalazi se na Jelačić placu kao i Megan samo sa druge strane trga. Pola sata je 120 eura.
Zanimljivo u isto vrijeme kad i ja je došao wolt dostavljač i istodobno smo ušli u hodnik. Nakon što je predao hranu Tinna me primila.

Cura je kao na slikama, znači jako egzotična, lijepa, prirodna i mlada, samo je frizura malo drukčija. Ono što se ne vidi da ima piercing i na grudima. Oral je sa i hoće se ljubiti. Može bilo koja poza, ništa ne prigovara. Uglavnom da ne duljim cura je bila jako vedra i raspoložena, pružila mi je iskustvo djevojke.
Apartman i ambijent je također ugodan. Sve super i savršeno.

Ali cura sutra odlazi iz Zagreba i ne vraća se više. Tako je barem rekla, no tko zna možda se jednom i vrati.kakav piercing ima
Kakav piercing ima

Pozdrav ekipi iz Zg. Sutra sam u zg-u pa me zanima jel neko bio kod ovih ? Namjeravam posjetit jednu od njih pa mi vi predložite

Idi kod ove,provjereno top usluga!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh