BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Uglavnom, skužio sam da mi najviše pašu te Brazilke po pristupu. Malo jesu niske za moj pojam, još sam ja 1,90m, ali ne mogu ništa protiv njih reći jer su žene jednostavno najbolje. Ne mislim sad tu na klasične faveluše kojih ima puno tu na forumu. Čak sam i ja bio kod par tih faveluša prošle godine i nikad više. U tom trenutku su mi se bile zgadile i rekao sam si nikad više. Tada sam se okrenuo više Ukrajinkama i Ruskinjama koje generalno djeluju čistije, urednije i elegantnije, ali evo iz ovogodišnjeg iskustva, suprotno. Brazilke su se pokazale kao daleko najbolje.
Ma da, što se tiče higijene sada je bolja situacija jer je hladnije i manje se znoje, apartmani većinom imaju jednu klimu u kuhinji a u sobi bude vruće. još rade svakakve gluposti, meni jedna upalila grijanje a sredina kolovoza bila.
A što se tiče faveluša, ne piše joj na čelu da je faveluša, kad daš pare i skineš gaće nema više nazad, odradiš i ajd bog.

Nema gore kritike za neku djevojku nego kada netko napiše da joj higijena nije jača strana. Kritike da je neka nezainteresirana može biti i do raspoloženja tog dana a i broja klijenata koje je imala. Ako si neka želi uništit posao samo neka joj bude lijeno otić pod tuš na 5 minuta. Smrad se čuje samo u sobi ali loš glas i puno dalje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh