BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Cak je i moguce da je bila pod utjecajem necega, izasla iz taksija bosa, slomljene stikle u ruci, ulazimo u zgradu, kasno u noc dok glasno prica na Portugalskom dok smo isli do apartmana , previse je bila opustena, mozda cak na "necemu".

Bilo je toga da imam extra casha u dzepu, nikad mi se nije dogodilo da ostanem bez jednog eura, nikad nisam imao negativnog iskustva po tom pitanju. Osim lose usluge sto se moze dogoditi kod neprovjerene kurve, nisam dozivio lose iskustvo da sam ostecen financijski, ovo prvi put...
...prilika stvara lopove!

Bolje je razvijanje mogućih problema na vrijeme prepoznati, i što bolje moguće se pripremiti/zaštiti, nego zbog vlastite dobrovjernosti (i/ili dobrih iskustva u prošlosti) biti oštećen!

Samo dokaz da i iskusni klijenti mogu biti žrtve prevare! Nikad ne znaš šta te čeka u stanu ili čak već prije ulaza u zgradu (npr. noćom pred zgradom ili već si u stanu a neki tip ili dva ti prijete nožem/pištoljem da predaš lovu - nisam to kod nas ili u Mađi još čuo/čitao, ali ne bih me ni čudilo; vremena sve luđa, a ti ljudi iz Rusije ili Brazila imaju nižu kontrolu impulsa...)

Jedna od glavnih grešaka je bila da je kolega (za nju) vidljivo imao više novčanica kod sebe (kako kolega i sam gore analizirao - amaterska greška), ona to (naravno) odmah opazila. Kako znamo, nikad vidljivo nosit više novaca! Može u zokni koja novčanica više, ako ti prvi dio usluge bio ok, pa želiš produljit odn. platiš onda tako nešto više za produžetak. Ali moguć produžetak nipošto prije spomenuti - poćne pica žicati (njuši lovu - i obićne žene su majstorice za to), a ti tako u bla, bla, bla odn. raspravu/u opasnost rasprave upadaš! Dobra usluga mora biti u fokusu, ne rasprava/žicanje!

Kolega je upao u raspravu s njom/žicanje i psiho-trik (ona: "osječaj se kao doma"), umjesto da je kolega insistirao da ona odradi prvih pola sata s njim, bez spominjanja produžetka od strane kolege, ona bla, bla, nagovara kolegu na sat (vidila novčanice u novčaniku i derri ga) i traži još više odn. negira da je primila već 100!

Kolega trebao nakon predaje prvih 100 odmah insistirati da krene akcija. A to s tužem se isto - kako smo gore čitali - može koristiti kao trik/zavlačenje. Ja npr. uvijek idem već istuširan kod seks-radnice, to s njom u predkomunikaciji forsirano dogovorim, tj. da ja to od pice samorazumljivo također tražim !!! Uz to, ako doma se tuširaš nećeš pokupiti neke gljivice ili dr. Ili mislite da pice te tuškabine u tim iznajmljivanim stanovima desinficiraju kako treba? Ja se na to ne bih oslonio...!

Po mogućnosti noćom ne bih kod takvih pica - već zbog vlastite sigurnosti - noćom ima više kriminala nego u sred bijelog dana! Makar da neki kažu da će dobra kurva i devetog klijenta korektno odraditi, meni osobno ipak bolje biti prvi taj dan - ako si mogu tako organizirati da odem u sred bijelog dana...!
Pišeš bezveze. Iskusnjara je nanjušila malog pizdeka, uzela mu je lovu bezveze, jer pizdek nema svoje ja. To je to, svaka daljnja rasprava je nebitna. Hoće li pizdek naučiti nešto iz ovoga ili će ustrajati na tome da i dalje bude pizdek, to je druga priča...

Bilo je dogovoreno pola sata, 100e. 100e u desnom dzepu, 2x po 50e...znaci van novcanika, novcanik u lijevom dzepu. Nakon krace price, predajem joj 2x po 50 za pola sata, odnosi u sobu i vraca se sa picem da bi se "iskupila" sto je kasnila.

Pice popijeno i ona me pokusava nagovoriti da ne bude pola sata, vec sat i to je bas agresivna bila po tom pitanju, ja tu popustim i krecem vaditi iz novcanika dodatnih 50e...prije toga je potvrdila da je sat 150, uglavnom krece negirati da je prethodno dobila 100 prije pica i tu krecu cirkusi s njom jer ne pristajem opet dati 100(osim tih 50) i zove agenciju, sve je to bilo toliko brzo da jedino sto sam uspio napraviti je spasiti jos tih 50, nikad ranije nisam bio u toj situaciji.

Imam sve screenshotove, od toga da sam morao cekati preko pola sata dok se ona nije pojavila taksijem pred svojom zgradom kasno u noc do poruka koje sam slao agencije nakon tog cirkusa, oni vjeruju njoj a njoj super, ne mora dijeliti tih 100 sa agencijom.

Uglavnom ako sam ja ispao debil, ne morate i vi...postoji mogucnost da neka odigra slicnu igru pa pripazite (y)
Imas screenshotove, daj me nemoj jebat. Zapitaj se malo, pa koji ti je kurac???
Koga boli kurac za screenshotove. Razjebala te ko jebenog amatera šupka, a ti imas skrinšotove???? Ajde brale, dođi sebi. I još imaš obraza se tu žalit ko nekakva pičkica. Pa tko je u čijoj zemlji ???? Šonjo mali

Pišeš bezveze. Iskusnjara je nanjušila malog pizdeka, uzela mu je lovu bezveze, jer pizdek nema svoje ja. To je to, svaka daljnja rasprava je nebitna. Hoće li pizdek naučiti nešto iz ovoga ili će ustrajati na tome da i dalje bude pizdek, to je druga priča...
...koliko sam čitao, Drstr14 je iskusan klijent. A ti ako misliš da si najbolji među najboljima, slobodno! Ali jer bi ti imao hrbrost podjeliti takvo loše iskustvo i upozorit ostale tu na forumu? Vjerovatno ne! (Zato što si najbolji među najboljima itd. etc. pp)

...koliko sam čitao, Drstr14 je iskusan klijent. A ti ako misliš da si najbolji među najboljima, slobodno! Ali jer bi ti imao hrbrost podjeliti takvo loše iskustvo i upozorit ostale tu na forumu? Vjerovatno ne! (Zato što si najbolji među najboljima itd. etc. pp)
Koji ti je kurac????
Podržavaš male pizdune da ih pljačkaju kurve i još da se žale tražeći razumijevanje??? Reci, u čemu je problem?
Može on biti iskusan di ibera, al brale, zauzmi se za sebe. Od čega si? Od kurca...

Tu na forumu samo likovi koji su na "ti" sa kurvama mogu opravdati ovo. Nikad niti jedna nije pokusala izvesti nesto slicno, usred noci, zgrada puna stanara, neko treba da vodi cirkuse sa kurvom, na to smo spali izgleda :ROFLMAO:

Koji ti je kurac????
Podržavaš male pizdune da ih pljačkaju kurve i još da se žale tražeći razumijevanje??? Reci, u čemu je problem?
Može on biti iskusan di ibera, al brale, zauzmi se za sebe. Od čega si? Od kurca...
...šta si nadrkan? Ah, kužim, ne kužiš da se i jednom s iskustvom može desiti prevara! Tko zna koliko si ti već puta bio zajeban, a da nisi ni primjetio! (Ne bi me čudilo...hahahaha)

...šta si nadrkan? Ah, kužim, ne kužiš da se i jednom s iskustvom može desiti prevara! Tko zna koliko si ti već puta bio zajeban, a da nisi ni primjetio! (Ne bi me čudilo...hahahaha)
Razlika između biti zajeban i biti pokraden je velika. Biti svjestan da te pljačkaju a da pičke vidio nisi je već zabrinjavajuće. To daje vjetar u leđa da to rade i dalje. To je faktor koji zabrinjava kod nekoga tko se profilira kao neki guru kurvaluka ovdje i na telegramu. A sto se tice tebe, koji kurac se ceriš u zadnjoj rečenici u zagradama ??? To je kao kul na tiktoku ili šta???

...kontekstualno su mi u ovoj famosnoj diskusiji "biti prevaren" i "biti zajeban" sinonimi! Ona ga ismanipulirala (pusti ga da čeka, onda ga ugosti, nudi piče, piju piče zajedno, "osječaj se kao doma"), a kolega nije tražio akciju nakon što je platio 100 nego se upustio i u diskusiju oko tuširanja. (Naravno, ništa protiv higijene, ali mislim da je bolje to rješit u preddogovoru! Meni npr. tako dobro prolazi. ) Pogresšio je da, ali nama kao upozorenje, da nakon plaćanja mora biti akcija u kratkom vremenskom razmaku nakon plaćanja! Jer je akcija odmah pušenje ili prvo GFE ili da ti prvo sjedne na facu, ili šta već, nebitno! Ali platiti i onda prvo diskutirati "o tuširanju, možda još o svijetu i bogu", nama upozorenje da ne upadnemo u klopku manipulacije i trikova. Nakon što si platio: akcija! (Ne koristim tiktok, ti?)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh