BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ekipa jel bio netko kod ove guzate ikad? Iskustva? Jel i u stvarnosti ima takvo dupe? :)
U zadnje vrijeme je bila u Osijeku, Puli i Zagrebu

Evo bas je Josipb napisao za nju:
Danas bio kod priscille sa ege, docekala me osoba sa oglasa nije sama u smjestaju.
Zgodna cura velika guzica bas velika,dobre sise ali pusenje lose 3/10, seks 4 od 10 trudi se ali mlada je valjda nema iskustva 😪 i sva je nekako tvrda ne znam kako da vam opišem 😂 cura super ali ne bih više otišao kod nje.

Ciste preporuke za Alanu, mala je brutalna
Nema velike sise, al joj bas stoje i savrseno je gradena, guzica bomboncic.
Savrseno pusenje bez kabanice, misionarkabi zavrsetak doggy.
Ugodan chat, mislio sam da drugi put necu ni moc, al kad ga je pocela drkat i pusit to se brzo promijenilo
Drugi put bas nabijanje i bas se voli mala jebat
Sve preporuke!
Bio dva put kod nje i ponovit ču, mala je stvarno dobra, pravi GFE, dobro se jebe i uživa u tome što radi.

Koju od ovih posjetit?
Bio kod ove, iznad Britanca, došao otuširan što nije mogla znati ali nije ponudila tuš. nije sama u stanu, očito ima frendicu koja također radi. rekoh da barem ruke operem, pa gledala kada mogu u kupaonu ruke oprati . U kupaoni nema ručnika, znači da se ekipa ne tušira. Ona nije smrdila ali nije niti mirišala po svježe istuširanom. Oral bez dobar, prvo ona na meni, lijepo lagano na početku klizi po tebi, ima neku posebnu tehniku, svidjelo mi se. U doggy-u sam vidio tragove lubrikanta od prije tako da kao što rekoh ne tušira se između klijenata. nadoplatio sa CIM gdje me htjela izvozati ali nije uspjela. Da li bih ponovio, ne bih, jedva da zna par riječi engleskog i zbog higijene. Da to promijeni (higijenu mislim, neće naučiti engleski u par dana) onda bih ponovio.

Bio kod ove, iznad Britanca, došao otuširan što nije mogla znati ali nije ponudila tuš. nije sama u stanu, očito ima frendicu koja također radi. rekoh da barem ruke operem, pa gledala kada mogu u kupaonu ruke oprati . U kupaoni nema ručnika, znači da se ekipa ne tušira. Ona nije smrdila ali nije niti mirišala po svježe istuširanom. Oral bez dobar, prvo ona na meni, lijepo lagano na početku klizi po tebi, ima neku posebnu tehniku, svidjelo mi se. U doggy-u sam vidio tragove lubrikanta od prije tako da kao što rekoh ne tušira se između klijenata. nadoplatio sa CIM gdje me htjela izvozati ali nije uspjela. Da li bih ponovio, ne bih, jedva da zna par riječi engleskog i zbog higijene. Da to promijeni (higijenu mislim, neće naučiti engleski u par dana) onda bih ponovio.
P.s.: cura na slikama je žešći photoshop ili sam naletio na drugu sličnu curu :-) . Odgovor na poruke je bio korektan i na vrijeme bez zavlačenja.

ja si nešto sve mislim napisati neku autobiografiju, naravno ukoliko doživim starost...naslov bi bio "Razvrat" :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: ...imam svakojakih zanimljivih priča i nisu sve vezane na prostituciju...
Još jedna lijepa ljubavna priča. Ljubav je na selu je goli kurac, trebalo bi krenuti sa Ljubav je na forumi i EGE. To bi bio hit. Da snimamo dozivljaje po svjedočanstvima sa foruma, razbili bi sve rialitije ovog svijeta.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh