BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Upravo se doma vratio, mislio sam da ne može bolje od prvog susreta ovo ljeto, a onda šok i iznenađenje, ovo večeras još bolje bilo

Nemam stvarno šta puno ić u detalje, odite i sami vidite šta žena radi s kurcem, to je umjetnost, apartman top, ona apsolutni top, mirišljava, uređena od glave do pete, ura je 300 EUR i ovakav pristup vridi svakog centa

Upravo se doma vratio, mislio sam da ne može bolje od prvog susreta ovo ljeto, a onda šok i iznenađenje, ovo večeras još bolje bilo

Nemam stvarno šta puno ić u detalje, odite i sami vidite šta žena radi s kurcem, to je umjetnost, apartman top, ona apsolutni top, mirišljava, uređena od glave do pete, ura je 300 EUR i ovakav pristup vridi svakog centa
Jesu li joj sise prirodne ili silikonske. Po slikama rekao bih da su silikonske neprirodno napumpane. Izgleda kao krava simentalka. Ima garant preko 40 godina, a slike su prošle stotinu filtera. I za takvo što plaćati 300. Pazi što ova umišljena još traži da joj se pošalje slika prije bookinga.

Na profilu napiše najnižu tarifu 700 eur i samo outcall a onda radi incall za 300. Logika je valjda tu negdje samo meni promiče...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh