MarkoRazvedka
Well-known member
Luda babaMa baš je rekla fuck Messi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luda babaMa baš je rekla fuck Messi
Odeš dolje na review, odabereš, ispuniš obavezne podatke i napišeš to što si ovdje napisao na hrvatksom ili engleskom. Priložiš screenshotove wapp konverzacije it o je to. Da ekipa zna da je cura fejk. Svatko bi to treba raditi jer tako njima radiš problem jer im sjebeš taj fejk profil pa moraju raditi novi a za to im treba verifikacija cure. I to traje po više dana da im se odobri profil. Vjeruj mi , ludi su na to i stvara im problemKako da ostavim recenziju kad sam otisao![]()
Ak stvarno ima preko 50g, puno trazi za pola sata... Jebes 20 godina mlade od nje za 150€...Ja sam je guzio u Osijeku i potpisujem sve sto si napisao.
Meni je još razmaknula guzice da joj šupak vidim pa je bas bio dobar pogled.
Priča o mumlja nesto non stop na portugalskom,opalio sam se smijati kad je rekla zamisli da jebeš Mesijaa
Nakon što sam je iskarao išla se oruširat sa mnom,donijela mi vode i skoro 20 min smo pričali o svemu.
Ne bih ponovio jer mi je realno 3/5 gušt ali korektna je na Max.
Valjda na spanjolskom. Ona je Argentinka. Prije bih rekao da uopce nisi bio kod nje, nego da izmisljas.Ja sam je guzio u Osijeku i potpisujem sve sto si napisao.
Meni je još razmaknula guzice da joj šupak vidim pa je bas bio dobar pogled.
Priča o mumlja nesto non stop na portugalskom,opalio sam se smijati kad je rekla zamisli da jebeš Mesijaa
Nakon što sam je iskarao išla se oruširat sa mnom,donijela mi vode i skoro 20 min smo pričali o svemu.
Ne bih ponovio jer mi je realno 3/5 gušt ali korektna je na Max.
Pa znas I sam da sve one se pomladjuju u oglasima, da su starije nego sto pise u oglasu. Tako da ima 50+ godina je sasvim realno. Idealna za korisnika coca colaAk stvarno ima preko 50g, puno trazi za pola sata... Jebes 20 godina mlade od nje za 150€...
U Hrvatskoj moze dobiti 150 eu za pola sata, ali u Njemackoj ili drugoj slicnoj zemlji po pitanju prostitucije ni u ludilu ne moze dobiti takav iznos.Ak stvarno ima preko 50g, puno trazi za pola sata... Jebes 20 godina mlade od nje za 150€...
Jesi bio na kraju kod neke?Ekipa. Bruna ili Katty za 1 h?..vidim da su obje top na forumima..
Meni je to sve isto kurac sta one drobe ali da u pravu si ona je iz Argentine ali radi i u Ekvadoru..čuda šta mi je napričala...i ne budi drzak ne izmisljamValjda na spanjolskom. Ona je Argentinka. Prije bih rekao da uopce nisi bio kod nje, nego da izmisljas.
ma ima ona i srpsko korijenje a i doncic joj je neki daleki rodMeni je to sve isto kurac sta one drobe ali da u pravu si ona je iz Argentine ali radi i u Ekvadoru..čuda šta mi je napričala...i ne budi drzak ne izmisljam
Nju bi trebalo bojkotirati zbog 50% inflacije i retardiranog pimpa.Cek jel Baby Muniz sad trazi 250? Za 150 si ju mogao trpat u sve rupe![]()
Za vikendJesi bio na kraju kod neke?
Varas se! Inflacija i skrenuta pamet kokosi je presla u DE. Sve rijedje se dobije pola sata za 100€ ili sat vremena za 150€.U Hrvatskoj moze dobiti 150 eu za pola sata, ali u Njemackoj ili drugoj slicnoj zemlji po pitanju prostitucije ni u ludilu ne moze dobiti takav iznos.
U Njemackoj postoji pored EGE-a I laufhausi I slicni establishmenti gdje su cijene manje nego na EGE-u. Mi u Hrvatskoj imamo samo EGE.Varas se! Inflacija i skrenuta pamet kokosi je presla u DE. Sve rijedje se dobije pola sata za 100€ ili sat vremena za 150€.
I sve vise i vise debilne kokosi naplacuju za sve extra. Extra tu, extra tam!
Jednu sam extra poslao u 3pm kad je pocela srati sa pricelist kao u autosalonu! Dugo ju posjecivao, i sada si je zajebala krug musterija.
Ove latine, koje su boravile tokom ljeta u HR sada mic po mic dolaze u DE. Naravno s paprenim cijenama, ali svi na forumima pisu, da nema sanse da ce to platiti.
Trenutno ona utrenirana Lavinia, koju vi, ajd da kazem, "sa seksualno ogranicenem horizontu"zovete "nabildanu" (makar je daleko od profesionalne bodybuilderice) se nalazi u DE i dere masne cijene. Lagano je blate zbog toga.
Nek joj bude, kokos glupa!
U laufhausu stanje na slikama i realno provjeris u par sekundi. Pokucas na vrata i vidisFakat ne kuzim da moze bit tolko losa ponuda u Zg, kao ima gro oglasa a nista realno.
Opet danas naletio na fejkaru pa pitao zasto to radi...klasicni izgovori da ima familiju i da ne zeli stavljat svoje slike bla bla bla...
Pa da je zenska barem 50% od onoga kaj se vidi na slikama jos bi ostao i ispraznio se ... ovako je fakat sve u kurcu...
I te zene isto prolupale skroz, prosli tjedan bio u jednom Laufhausu u Grazu...od 20 soba njih 18 ima fejk slike ili brutaln fotoshop...
Ove koje i jesu realne i provjerene se ne javljaju, valjda radi kolicine posla...tako da ocito nista od ovog sporta u narednih par tjedana...
Pa reci koja je to onda koja ne valja?Fakat ne kuzim da moze bit tolko losa ponuda u Zg, kao ima gro oglasa a nista realno.
Opet danas naletio na fejkaru pa pitao zasto to radi...klasicni izgovori da ima familiju i da ne zeli stavljat svoje slike bla bla bla...
Pa da je zenska barem 50% od onoga kaj se vidi na slikama jos bi ostao i ispraznio se ... ovako je fakat sve u kurcu...
I te zene isto prolupale skroz, prosli tjedan bio u jednom Laufhausu u Grazu...od 20 soba njih 18 ima fejk slike ili brutaln fotoshop...
Ove koje i jesu realne i provjerene se ne javljaju, valjda radi kolicine posla...tako da ocito nista od ovog sporta u narednih par tjedana...
Ponuda ce uskori biti bolja kad se dio njih vrati/dodje sa mora u Zagreb. Vec su se vratile Roxanne I Baby Muniz, I jos povratak/dolazak sa mora nije zavrsen.U laufhausu stanje na slikama i realno provjeris u par sekundi. Pokucas na vrata i vidis
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|