BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Konačno sam bio kod Viktorije, nećkao se dugo hoću ili neću i na kraju dogovorio za danas.

Godine su tu, vide se, ali žena je apsolutni zmaj, od pristupa, akcije, nema žurenja, savršen milf, kome je do prave akcije sa milficom tu nema šanse da pogriješi.

Još kad krene pričat hrvatski i derat “napuni me” dok je jebeš, hahahaha, apsolutne preporuke od mene

Konačno sam bio kod Viktorije, nećkao se dugo hoću ili neću i na kraju dogovorio za danas.

Godine su tu, vide se, ali žena je apsolutni zmaj, od pristupa, akcije, nema žurenja, savršen milf, kome je do prave akcije sa milficom tu nema šanse da pogriješi.

Još kad krene pričat hrvatski i derat “napuni me” dok je jebeš, hahahaha, apsolutne preporuke od mene
Viki je korektna. Za svoje godine top tijelo, vrhunska.

ovako, i can easly say, after visiting i thing more that 5 cheap picka, this one is the best one Kendall
she is for my hamble opinion underestimated, and this prize can go lower to, unbelivable
I agree, there is no pichka as good as cheap pichka, especially if she is good

Znaci ekipa draskoviceva 47 zaobilazit u sirokom luku. Kreten je stavio 4 razlicita oglasa kao 4 zenske a ustvari samo je jedna cura. I ja i frend smo se sprdali i pisali istovremeno. I koji prije dodje taj upada. Jer dogovor ne vrijedi. Tako da znate. Izgubit ce te vrijeme a i zivce

To je tako u ovom sportu. Nekad dobro pogodiš nekad na minu staneš. Događa se koliko god imao iskustva, posebica ako mala glava razmišlja umjesto velike. Evo vratile su se hvaljene latine Katty i Manu u Zagreb, pa tko traži provjereno neka ide kod njih, jest da je tarifa malo "jača", ali pretpostavljam da se isplati.
Što je toliko dobro kod njih?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh