Konačno. Nakon što sam čekao više od 2 mjeseca Gaby se vratila u Zagreb i definitivno se isplatilo.
Definitivno iskustvo bolje nego ostale latine. Slike su prave i ne samo slike nego i opis usluga i to bez iritantnih nadoplata. Djevojka je lijepa, mlada je, sitnije građe i ima ugodnu kožu. Jedno cice i guza nisu baš utegnuti, ali to je sitna zamjerka.
Kad sam došao predstavila se i rekla mi je svoje pravo ime, uglavnom dočekala me kao starog prijatelja.
Nakon toga pod tuš pa malo ljubljenja sa jezikom, pa oral bez, a to dvoje nisam imao kod ostalih latina. U akciji sudjeluje i može bilo koja poza. Neke poze je i ona inicirala.
Ali jednu stvar ne kužim kod latina, skidaju grudnjak tek kad ih zamolim, ne kužim u čemu je fora?
Nakon seksa smo malo pričali i pozdravili se. Definitivno se nisam osjećao kao na traci.
Također rekla mi da ide ovaj tjedan u Brazil i da nije sigurna hoće li se vratiti.
Kad sam to čuo odlučio sam je opet posjetiti prije nego što ode. Uglavnom sve je bilo kao i prvi put samo smo manje razgovarali, najvjerojatnije je već mislima bila na putu.
Nije mi jasno kako je ona prošla ispod radara na ovom forumu, samo jedna suzdržana recenzija na splitskom pdf-u.