BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio sam kod nje dok je tek došla u ZG, nekih 10 ak dana nakon dolaska, Dogovarao onda sa njom i ostao mi broj. Pisao neki dan na taj broj i kaže mi da pišem na broj sa oglasa. Oglas, nema više pola sata nego samo sat vremena i oral bez se nadoplaćuje. TAko barem piše, da li se može sa njom dogovoriti oral bez bez nadoplate? Inače, cura je bombončić...
Oral ti je bez. Krivo pise u oglasu. Samo nema cim/cif i anal. Znaci kao sto rekoh, pimp je kreten

Bio kod Ivanke, super cura po usluzi i odnosu. Hvala na preporukama. Fun fact: izgledom me podsjetila na Slatku tajnu u najboljem izdanju. 🤣

Topla preporuka za curu bia lani u 11 mjesecu i to kupia povratnu avionsku kartu iz splita samo zbog nje.
Osta 2 sata cijena je tad bila 300 eura za 2 sata i 4 shota. Slike su njene a usluga je vrh vrhova. Prava đepna venera, ljubi se fenomelno a pusenje je vrh. 3 puta joj svrsia u usta. Engleski je perfektan. Stan i aitmosfera isto tako. Bas primjer kako bi odlazak kod eskort dame triba izgledat.

Topla preporuka za curu bia lani u 11 mjesecu i to kupia povratnu avionsku kartu iz splita samo zbog nje.
Osta 2 sata cijena je tad bila 300 eura za 2 sata i 4 shota. Slike su njene a usluga je vrh vrhova. Prava đepna venera, ljubi se fenomelno a pusenje je vrh. 3 puta joj svrsia u usta. Engleski je perfektan. Stan i aitmosfera isto tako. Bas primjer kako bi odlazak kod eskort dame triba izgledat.
4 shota u 2 sata, svaka čast. Volio bih da mogu i ja. Di je kvaka? 😆

Koliko joj je pola sata/sat

Cini mi se da je sada poskupila nesto malo i jel izgleda kao da ima preko 30 uzivo?

Ne znam za cijenu, ja sam uvijek davao 100€. Ne dopisujes se sa njom, nego sa pimpom. Mislim da ni ona sama ne zna koja cijena pise na oglasu. Ima mozda 40g, ali jako dobro izgleda uzivo. Fenomenalne prirodne sise i guzica.
Bila 150/sat, kako kazes, ali sto kolega prica nije istina. Ne ljubi se rado, tako da sumnjam u to. Sama mi je to rekla.

Sve drugo stoji. Znam, jer sam bio i naspisao recenziju.

Bila 150/sat, kako kazes, ali sto kolega prica nije istina. Ne ljubi se rado, tako da sumnjam u to. Sama mi je to rekla.

Sve drugo stoji. Znam, jer sam bio i naspisao recenziju.

Komunikacija s njom, ne preko pimpa.
Da komunikacija je s njom. Jer rekla mi je da je cesto gnjave i azijati s wolta. Al samo ispituju teren i pitaju za cijene🤣🤣.
Ljubljenje nije bas da se zvali al ok je. Sve u svemu puno bolja od vecine sta su 200 za uru.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh