okej
Paula is shit shit shit, Bro give her zero ocjena, zero is to much bro
agentu rekoh zelim me cura doceka u top underwear and top makeup
guy said ofcourse love
ulazim u prostor, cudim se kak cura izgleda pristojnog izgleda, ljepuskasta u licu, vidi se mala skembica ali ok
od sexy underwear nothing
od makeup nothing
docekala me u nekom sivom topicu, neke fleke se vide, rekoh sigurno sperma od brata prije, mislim si necu umreti, i tako se svako od nas ovdje nalize tudje sperme tu i tamo ako lizemo cice po kojima je netko spricao pol sata prije
uglavnom ulazim, dajem 60, cura odmah skidanje, ja takodjer, kad iz susjedne sobe izlazi cura (boljeg izgleda od Paule) mislim si oh shit, hocu nju, kad iza nje izlazli covek obavljena posla, viseceg kurca, ide u tus
i mean what the fook
frajer se iznenadi, ja skrenu pogled, kurci nam se pozdrave, od frajer u tus, pa soba, pa izlaz
nakon svega Paula pocne nekaj srat na spanish, ja rekoh cum on lets go, odmah pocne stavljat kondom na mlohavog, ok bu se digel, pocne pusit tako nevoljno, nakon 15 sec tkz pusenja, kaze lets go sex
ok lets go mlohavog kurca pa da vidimo
i said do you have lubrikant, she said na na, i pocne pljuvat na ruku pa na picku, pa na ruku pa na picku, after few times she said is ready, ok, i try to enter half mlohavog kurca, no way, picka suha, pocne ona pljuvat tako opet, al nista, nakon 5min she said the session is over, after that she go up, put hlacice i said with the hand at the door i meed to go
i said ok, you are so beautfull babe see you next time, she said yes see you, cant wait you come back my love
adter that
after that i go check offer for another lady i saw Lara, give her message, after 30min she reply saying she come yesterday and today she is available for sexual working
i thought wow nice, i wana cum to you
and that was one of the best experience i had this year so far