BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ajde postavite fotku na profil kao sto sam ja, pa da se bolje vidimo...Sto ste svi anonimni..Zena je ruzna u faci, to je moje misljenje...Meni je Sime Elez frajer a vi ga sigurno mrzite jer ste ljubomorni...Ja sam samo iskren i volim egzoticne face...

Ekipa, slao sam poruku pet cura s EGE, sve su 150/60, sve do jedne su mi dale istu adresu. Jel moguće da su sve u ogromnom stanu (ima ih po ZG) ili je veća šansa da pimp koristi različite profile, navuče te, dočeka te neka treća pa APP?

Ne da mi se opet zajebavat s fejk profilima i pimpovima, zadnja dva puta su mi prisjela.

Ekipa, slao sam poruku pet cura s EGE, sve su 150/60, sve do jedne su mi dale istu adresu. Jel moguće da su sve u ogromnom stanu (ima ih po ZG) ili je veća šansa da pimp koristi različite profile, navuče te, dočeka te neka treća pa APP?

Ne da mi se opet zajebavat s fejk profilima i pimpovima, zadnja dva puta su mi prisjela.
E da si napisao Koji su to oglasi mozda bi ti netko I mogao pomoci🙄

Ajde postavite fotku na profil kao sto sam ja, pa da se bolje vidimo...Sto ste svi anonimni..Zena je ruzna u faci, to je moje misljenje...Meni je Sime Elez frajer a vi ga sigurno mrzite jer ste ljubomorni...Ja sam samo iskren i volim egzoticne face...
Šime Elez! Savršeni? Produkcija mu nalazi smještaj, djevojke, oblači ga, šminka, hrani... Vidin ga po Splitu, posvuduša. U stvarnosti živi s mamom i tatom. Nezaposlen, završena srednja prirodoslovna. Mi smo frajeri. Stari, debeli, dlakavi. Nemamo mišiće. Ali imamo ono šta dame s ovih stranica vole, a nema savršeni, vjerojatno ni ti. Eure, ojro,💶...

....
Koliko sam shvatio tu je još kratko, cura je tu da zaradi lovu i odlazi.

ma nisi ti to dobro shvatio, ona je tu zato što smo mi Rvati najbolji jebači 😎

E da si napisao Koji su to oglasi mozda bi ti netko I mogao pomoci🙄

Ove recimo. Nathy mi je preslatka.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh