BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Dogovor vrlo brz i lagan.Došao sam 15 minuta ranije i odmah me primila.
Kad sam je vidio vilica mi je pala do poda.Izgleda fantastično , pogotovo dupe je fenomenalno.Stvarno je zgodna , sine su predivne , noge,bokovi . ..sve.
Jako ljubazna cura,nasmijana , vedra i pričljiva.
Uzeo sam sat vremena . Prošlo je 40 minuta nakon prvog pucnja pa smo odmah nastavili dalje.Uspjela ga je brzo dići i druga runda mi je bila još bolja.Raspametila me je svojim stenjanjem na uho na portugalskom.
Sve preporuke za Laviniu.
Slazem se, bio sam kod Lavinije prije nekoliko mjeseci, prosli put kada je bila u Zagrebu. Zena je elegantna i vidi se iskustvo. Za ljude koji traze high class on the budget, veoma dobar izbor. Osmjeh na licu, stenje taman kako treba i od pocetka imas osjecaj da si u dobrim rukama.

Je na slikama, al pristava i lose odradjeni silikoni. Pun kurac joj je svega i neda joj se nis.
Jebi ga, nisam imao srece danas hahahah

Pred par godina bila jedna super, bila cimerica sa Ruby. Poslije toga nisam bas na neku dobru naletio
Jbg na poslu pa stisnuo objavi.
Imala je dugo vremena profil u Njemackoj, Mel. Crna, frckava kosa, vedra, vesela i ugodno drustvo. Sad nema aktivan profil. I bila je ove godine par dana u ZG i Istri, negdje rano proljece ako se dobto sjecam.

Jbg na poslu pa stisnuo objavi.
Imala je dugo vremena profil u Njemackoj, Mel. Crna, frckava kosa, vedra, vesela i ugodno drustvo. Sad nema aktivan profil. I bila je ove godine par dana u ZG i Istri, negdje rano proljece ako se dobto sjecam.
ja se jedne sijecam iz Pule, listopad 2024. mala tamnoputa brazilka al ne previse crna, slatka , mada nisam bio.s njom ja sam bio sa njenom cimericom Chloe / Francesca, bile su u Puli desetak dana ....mozda je to ta

ja se jedne sijecam iz Pule, listopad 2024. mala tamnoputa brazilka al ne previse crna, slatka , mada nisam bio.s njom ja sam bio sa njenom cimericom Chloe / Francesca, bile su u Puli desetak dana ....mozda je to ta
Skoro pa siguran sam da nije. Vise manje stalno bio profil aktivan u Njemackoj. Ove godine sam vidio da je bila u ZG par dana i par dana u Istri.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh